Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Scrap Sunday

En alweer is de week voorbij gevlogen. Een zeer belangijke week want de nieuwe catalogus ging eindelijk in. Afscheid nemen van veel mooie sets deed zeer , maar gelukkig kwamen er mooie nieuwe sets voor terug en bleven er nog genoeg sets over in mijn kast. Een set die ik nog niet gekocht had omdat ik bang was dat hij niet mee zou gaan naar de nieuwe catalogus was:Cool treats. Deze heb ik nog gauw eind mei gekocht als bundel. 

We hadden voor onze lanceer party make en take setjes gemaakt met deze set want dit zomerse weer vroeg gewoon om een coole kaart. We hadden nogal wat restjes over, dus heb ik voor vandaag deze twee kaarten gemaakt:

Bestand_003 (7) Bestand_004 (5)

De rechtse kaart was eigenlijk een mislukte kaart van een klant maar door er extra designpapier op te plakken en leuk aan te kleden is het toch een mooie kaart geworden. Het is het zelfde ontwerp als van de Libelle zomerweek.

Omdat ik het zo leuk vond al die ijsjes , ben ik de zolder op gegaan en heb eens zitten zoeken tussen al die foto’s die liggen te wachten tot ik er mooie scrap albums van maak. Omdat mijn man nu al 10 jaar is overleden doet het niet zo’n pijn meer als ik de foto’s bekijk van toen alles nog normaal was. De twee zonen op de foto zijn nu al 18 en 20 en mijn dochter al bijna 28 jaar en het nichtje rechts op de foto is bijna 26. Foto’s dus van bijna 19 en 17 jaar geleden. Happy memories!

Bestand_002 (9)

Omdat de foto’s zo dierbaar zijn heb ik een leuke lijst gekocht bij de Action met Led lampjes. Leuk effect als ze aan zijn. De lijst kostte maar 3,95 dus voor het geld hoef je het niet te laten, alleen moet je de achterkant wel voorzichtig los wrikken. Het is namelijk geen wissellijst.Bestand_001 (12)Bestand_000 (18)

Zo dit was mijn bijdrage aan Scrap sunday, kijk gauw bij de anderen wat voor moois zij gemaakt hebben,fijne zondag, liefs Ine

Danielle Bennenk – www.mrsbrightside.nl
Do Bergen – http://www.dospiration.nl
Sandra Korten – http://www.sandrakorten.com
Nina Janssen – http://www.destempelolifant.nl
Monique De Kok – De Brabander – http://bloem-monique.blogspot.nl
Ilse Van Vliet – http://ilsevvliet.blogspot.nl
Diana Besemer – Van Der Vlies – http://www.dianabesemer.blogspot.nl
Leoni Geertsema – http://leonibg.blogspot.nl
Daniëlle Bras – https://creatievedoos.blogspot.nl
Veronique Muller –  http://makedowithveer.com

Caroline van der Straaten – http://carooskaartjes.blogspot.com

 

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Wat een mooie layout, Ine. En wat speciaal om er zo’n mooie herinnering aan je man mee te maken.

    Geliked door 1 persoon

  2. mooie herinneringen zo!!! En is super leuk geworden.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie