Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: gefeliciteerd Kaylee 🎉

Een van onze lieve teamgenootjes is Kaylee van Es en zij heeft als bedrijfsnaam Creative Watermelon. Dus altijd als ik ergens een watermeloen zie moet ik aan haar denken. Vandaag is ze jarig en als kado hadden wij een rond strandlaken voor haar gekocht in de vorm van een watermeloen natuurlijk. Daar moest een bijpassend kaartje bij dus ik heb op internet gezocht naar watermeloen kaartjes en kwam op 2 leuke modellen uit en kon toen niet kiezen Haha . Dus 1 tag gemaakt en een kaart. Ik vond ze goed gelukt en Kaylee was er blij mee want we hebben haar het op de business dag al gegeven.

Hier zie je de twee verschillende soorten Meloenen.

En dit is het kaartje en de tag die ik ermee gemaakt heb. Bij het kaartje heb ik ook gebruik gemaakt van de Tropical Chic set, Mooi zomers kaartje toch en met de voorspelde hoge temperaturen van aankomende week hebben we nog warme zomerse dagen in het vooruitzicht.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s