Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: #Hullemolniks😂😂😂

IMG_6679

 

Ja jullie lezen het goed: er is #Hullemolniks over want ik heb niks gemaakt voor vandaag en de komende 10 dagen. We hebben namelijk  dinsdag toch nog een last minute geboekt en gaan een weekje weg naar Kreta. Alleen met zijn tweetjes. De kids blijven thuis. Even tot rust komen samen en energie bijtanken.

Willem heeft nu vakantie en we zijn al vanaf zondag aan het klussen. Ook leuk maar omdat we 4 zonen thuis hebben draait het huishouden ( lees was en koken) gewoon door. En komen we niet toe aan onthaasten en met zo’n druk samengesteld gezin met nog 3 zonen in de pubertijd en een turbulent jaar achter de rug, is dit echt even nodig.

Gewoon even #Hullemolniks! Genieten van de zon,zee en elkaar. Niet werken, niet koken ,geen volle boodschappen karren volladen, geen kilo’s was wegwerken, even niet opvoeden maar gewoon relaxen. Yes enorm veel zin in!

Mandy bewaakt het ford en ik heb mijn telefoon mee dus bestellingen kun je gewoon doorgeven op: Madebyinepie@gmail.com

Ik zal hier af en toe wel wat posten maar mocht je je vervelen volg dan #Hullemolniks op Facebook dan begin je iedere dag met een lach. Onze vriend Robin Wijnen is de directeur en bedenker van dit merk en op zijn website www.Hullemolniks.nl kun je bijvoorbeeld deze leuke handdoek kopen. Wij nemen  er 2 mee op vakantie en gaan echt proberen #Hullemolniks te doen. Tot over 10 dagen.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s