Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: koffie en kaart.

Vandaag was het volle bak: 6 dames tijdens onze maandelijkse Koffie en Kaart. Ik had 3 kaartjes gemaakt maar ze mochten zelf kiezen met welke set ze aan de gang gingen. Blijft moeilijk altijd,kiezen lol. Maar het is ze gelukt en ze hebben heerlijk zitten kletsen en mooie kaarten gemaakt. Dit waren mijn voorbeelden:

 

Dit Flat Fold Pop Up card model heb ik van Lavonne Schwendeman maar ik zag later dat Emma Goddard deze al eerder gemaakt had. Super eenvoudig model wat je met iedere set en voor elke gelegenheid kunt gebruiken.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Groot succes dus en de dames gingen tevreden naar huis en ik ook blij want dat is mijn insteek: mensen creatief bezig laten zijn en met een ontspannen en goed gevoel naar huis laten gaan. Ik zeg missie geslaagd!

Wil je ook een keer meedoen? De volgende Koffie en Kaart is op 6 april. Maar op 14 maart is het Kaartenbuffet dus daar kun je ook nog voor inschrijven en ook  voor de workshop op 18 maart. Graag tot ziens hier op de Faramir 23 te Geldrop.

Liefs Ine

Product List

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

4 antwoorden

  1. Wat een geweldige kaart zeg.

    Like

  2. heel mooi , maar ik zie niet hoe ze toe gaat ,

    Like

Plaats een reactie