Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Bloghop Siertuin Collectie

Vandaag doe ik weer mee aan de Bloghop van The Lovely Stampers. Het thema is de nieuwe Suite : Siertuin Collectie( Ornate Garden Suite). Super dat Stampin’ Up! weer een nieuwe Nederlandse stempelset heeft gemaakt. Hij is zo mooi met al die kleine tekstjes waar je de leukste combinaties mee kunt maken.

BEDANKEN IN STIJL PHOTOPOLYMER STAMP SET (DUTCH)

En net zoals op mijn kaartje kun je door niet alles te be-inkten nog meer combinaties maken: Dank je wel wordt Dank je, en Gelukt wordt Geluk.

Echt de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zit prachtig Dsp in de suite en de randstansen zijn geweldig. Deze heb ik dus gebruikt op mijn kaartje en ook de losse bloemenstansen.

Mijn kaartje is een andere z-fold dan die ik normaal gebruik, maar dit is zeker niet de laatse keer ik vind hem erg gaaf. Ik zag deze Fun Fold bij Marisa Alvarez van de Kitchen Table Stamper. Ga hier zeker nog een filmpje van opnemen om het met jullie te delen.

Vergeet niet langs mijn teamgenootjes te hoppen, zij hebben ook mooie projecten gemaakt. En wordt je nu ook zo enthousiast over deze suite help ik jou graag met je bestelling, mail maar naar Madebyinepie@gmail.com

liefs Ine

klik op de knop hieronder om naar demijn teamgenootje Simone te gaan:

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten

10 antwoorden

  1. Wat een prachtige kaart Ine..

    Like

  2. Prachtige kaart Ine! Mooie stempels

    Like

    • Dank je wel Hennie, zo blij dat Stampin’ Up! steeds meer Nederlandse stempelsets vor ons in productie neemt. Mijn klanten worden daar heel blij van. Fijn weekend en bedankt voor het langs hoppen.

      Like

  3. Wat een prachtige kaart heb je toch weer gemaakt en die funfold is echt geweldig!

    Like

  4. Mooi mooi mooi! Leuk model!

    Geliked door 1 persoon

  5. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, mooi met dat Mint Macaron xx

    Geliked door 1 persoon

Trackbacks

  1. Lovely Stampers Siertuin Bloghop

Plaats een reactie