Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: Mandy is jarig🎉🎉🎉

Vandaag is mijn dochter Mandy jarig. En omdat ze dol is op Soto heb ik dat voor haar gemaakt. Vanavond met ons hele gezin lekker eten.

Vanmiddag met mijn twee oudste zonen geluncht en geshopt: ook genieten! Wat heerlijk dat we nu weer bij ons favoriete lunch Restaurant op het terras konden. Dit hebben we zo gemist:Giornale het was weer top!

Na het shoppen belde Mandy dat ze eerder naar huis mocht dus hebben we lekker vlaai gegeten en als we allemaal compleet zijn gaan we de cadeautjes doen. Haar kaart en cadeautjes krijgt ze dus straks pas en kan ik ze nu nog niet laten zien hier. En ook haar man had mij opdracht gegeven om de cadeautjes te verpakken en een kaart te maken. Ik denk wel dat ze er blij mee is. Maar dat zien en horen jullie dus later of morgen.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s