Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: yes 300 abonnees 🎉🎉🎉

Ik denk nog steeds dat ik droom maar dankzij mijn 3D cube pop up box YouTube filmpje heb ik nu 300 abonnees en mijn filmpje is meer dan 2000 keer bekeken: wow!

Dank jullie wel allemaal, ook voor de lieve berichtjes en foto’s. Zo gaaf om te zien hoe jullie dankzij mijn filmpje ook deze leuke kaart hebben gemaakt.

Ik kreeg ook vragen of je de binnenkant ook van te voren kunt beplakken: ja dat kan.

Je beplakt eerst de voorkant( vierkantjes in de twee middelste vakken) draait de strook om en beplakt dan de twee buitenste vlakken.( zie foto hier boven) Let alleen goed op bij patronen in je Dsp dat het niet op zijn kop staat. Bij de grote kun je ze niet alle twee op plakken omdat bij deze de plakstrook binnen komt. Dus 1 wel en de andere niet.

Ik heb voor jullie nog een variant gemaakt. Ik had namelijk van een vriendin een hele mooie fles doucheschuim gekregen die stond op mijn bureau klaar om daar een leuke verpakking om te maken. De bloemen deden mij meteen denken aan twee stempelsets: Lovely You en Natuurlijk Voor Altijd.

Ik heb de nieuwe incolors 2020-2022 gebruikt. Die kleuren zijn elk apart al mooi maar geweldig zo samen. Die Magenta Madness knalt eruit. Ik heb heerlijk zitten stempelen en daarna daar de vierkantjes uit gesneden.

Met de bijbehorende markers heb ik de steeltjes van de bloemen met Just Jade gekleurd en de bloem met Bumble Bee en Magenta Madness. Heerlijk om te doen: je eigen Dsp maken.

Het zijn dus dezelfde 2 kleine doosjes ( strookjes van 5cm bij 21cm)alleen het grote doosje heb ik anders gemaakt: Whisper White cardstock: 21 cm bij 15 cm ook gewoon weer scoren op 5cm ,10cm, 15cm, 20cm

Cardstock Magenta Madness of Dsp:4,5cm bij 10cm

Omdat de dop roder was heb ik die ook beplakt met een strookje. Zo is het een mooier geheel. Hier wordt je toch vrolijk van? De teksten komen uit de nieuwe Nederlandse stempelset Natturlijk voor Altijd.

Wil je een bestelling plaatsen? Het zijn nog steeds Bonusdagen dus bij iedere bestede €60,00 krijg je een kortingscode van € 6,00 die je in augustus kunt besteden: toch 10% korting! Mail mij op Madebyinepie@gmail.com en ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!

Tags:,

1 antwoord

  1. hey hey ,een hele leuke kaart
    maar is er ook een geschreven versie van , werkt voor mezelf een stuk makkelijker
    alvast bedankt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s