Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampinā€™ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht en mijn verjaardags cadeau is eindelijk binnenšŸŽ‰

Gisteren was ik in de heilige veronderstelling dat het zondag was lol dus quote zondag blog al geplaatst. Ik heb ook echt het idee dat ik 2 dagen erbij heb gekregen. Die 2 dagen Born leken echt veel langer omdat we zoveel gedaan hadden en het zo ontzettend leuk was. En toen we gisteren thuis kwamen stond er deze doos op mij te wachten:

Yes eindelijk is mijn verjaardags cadeau binnen: mijn nieuwe Stans en Emboss apparaat van Stampinā€™Up! En wat is hij mooi.

En mooi compact. Je klapt hem makkelijk open en dan staat hij super stabiel.

Alle platen zitten erbij, ze zijn genummerd en op de basis staat precies welke volgorde en welke platen je moet gebruiken, om te snijden of te embossen. De snijplaten zijn nu nog zo mooi, maar dat duurt maar even en dan zien ze er well loved uit.

Hij werkt erg fijn en ik kan haast niet wachten tot de mini bestelbaar is.

Hieronder vindt je mijn weekoverzicht,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s