Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kerstkaartje en veel geld kwijt voor niks😞

We hadden hier in huis opeens last van lekkage en vandaag zouden ze proberen dit op te lossen. Helaas: uren bezig geweest, mega vrachtwagen met zuiger laten komen, maar het heeft niet geholpen. Dus veel geld kwijt en niks opgeschoten. Plus om het op te lossen dadelijk nog meer geld kwijt. Ik kreeg er spontaan hoofdpijn en buikpijn van. Zonde van het geld, maar ja gedeeld over 27 jaar ( zolang woon ik hier) valt het mee.

Gauw weer vergeten en dus nu door naar mijn kaartje. Ik vond in mijn restjes bak deze Night of Navy basiskaart met een ovaal eruit gestanst. En een reststukje Balmy Blue. Deze heb ik door mijn nieuwe Wintry 3D Embossing folder gehaald. Dit zijn twee smalle Embossing folders die je dus ook door de Mini Cut & Emboss machine kunt halen, Met witte Craft ink op een spongedauber heb ik de sterren van inkt voorzien. Zo krijg je een mooi effect.

Deze kaart heb ik aan de binnenkant geplakt. Toen met dezelfde witte craft inkt sterren op de voorkant gestempeld. Deze sterren komen uit de set Winterwensen. En ik heb uit reststukjes Basic White ook 2 sterren gestanst met de Stitched Star Dies. Nog wat Opal Rounds voor de Blingbling.

Binnenin heb ik de tekst geplakt. Deze heb ik uitgestanst met de Tailored tag pons. Ik vond het een mooi kerstkaartje geworden en dat gewoon van restjes.

Vandaag ook nog een klein beetje geluk gehad: mijn verloren pakketje is toch binnen gekomen. Superblij met mijn gewonnen prijs! Dank je wel Helene en Kaylee. En Post.nl: pas je app eens aan. Gewoon erin zetten dat ze hem zaterdag om 16,00 in mijn brievenbus hebben gedaan en dan vandaag opeens bezorgen. Ik had al oproepen gedaan en klacht ingediend en nu dus gewoon binnen. Gelukkig werkt Stampin’Up! Met UPC en heb ik nog nooit problemen met hun gehad.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Opal Rounds
[154289]
€ 9,00

Categorieën:Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s