Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: geen energie 😞maar gelukkig had ik al een kaartje klaar.

Ik had goede hoop dat ik vandaag weer Up and Running zou zijn. Nou vergeet het maar. Zolang ik stil zit of lig gaat het wel maar de gang moest echt gestofzuigd worden en gedweild met al dat zand wat die mannen van Brabant Water naar binnen liepen. Leken meer mannen van Brabant Zand. S’ochtends lag ik nog lekker in bed maar werd het gat weer dichtgegooid en de stenen weer terug geplaatst in het gat. Dus onder mijn raam gingen ze aan de gang met zo’n trilplaat. Tja, daar werd ik niet echt vrolijk van. Maar het is weer opgelost gelukkig. Na het poetsen van de gang was ik kapot.

Hoe vinden jullie mijn nieuwe Disney Mat?

Dus terug gaan zitten en maar wat met mijn telefoon en ipad bezig geweest. Mandy was weer zo lief om boodschappen voor mij te doen en s’middags heb ik nog even Koda gezien en ben ik naar boven gegaan. Ik dacht even de was aanzetten. Maar ja dan moet je toch was afhalen de nieuwe ophangen. De droger aanzetten en de volgende was doen. En normaal draai ik daar mijn hand niet voor om maar nu was ik uitgeput. Ik ben om 15.00 uur gaan slapen en werd pas om 17.50 uur wakker. Gauw eyen gekookt en gegeten en nu lig ik weer op de bank

Zo blij dat ik nieuwe sloffen heb want deze zijn heerlijk warm en lopen lekker. Goede tip van schoondochter Bibi. Die heeft deze al jaren en vroeg nu nieuwe aan ons voor Sinterklaas.

Nu mijn kaartje voor vandaag, weer met de Thee en Troost bundel aan de gang gegaan. Deze keer een Sterkte kaartje.

Ik heb een Basic White basiskaart genomen en daarop een mat geplakt van Dsp. Twee hoeken heb ik omgekruld met mijn bonefolder. Hierboven op 3 theekopjes geplakt. 2 verschillende stansen gebruikt . En 1 keer het kopje eerst gestempeld. De hartjes zijn ook stansen uit de Set.

Super leuk kaartje toch? Je ziet dus hoe veelzijdig deze bundel is. Hopelijk morgen tijd (en vooral energie)om een doosje te maken. Ik had zoveel plannen deze week maar helaas. Wil jij deze bundel hebben stuur mij dan even een berichtje. Of klik op de linken dan kom je rechtstreeks in mijn onlineshop.

Liefs Ine

https://www.stampinup.nl/products/fotopolymeerstempelset-thee-en-troost-nederlands?demoid=5033120
https://www.stampinup.nl/products/thee-en-troost-productpakket-nederlands?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Leuk je kaarten met de theekopjes Ine.
    Beterschap gewenst.

    Like

  2. Dankjewel Carla ik heb hoop inderdaad dat het morgen weer beter gaat. Ja als echte theeleut is dit echt een bundel voor mij😇

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s