Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stamparatus

Zo blij met mijn Stamparatus!

Wat kan je met de Stamparatus? Heel gemakkelijk stempelen met je clear ,Cling en photopolymer stempels. Je hebt dan geen clear blocks nodig maar legt de stempel  op het papier, doet 1 flap naar beneden en pakt de stempel daar mee op.Flap omhoog en inkt erop doen, de flap naar beneden en je bent klaar. Vindt je de afdruk niet scherp genoeg of niet donker genoeg van kleur dan be-inkt je het nog een keer en de afdruk is perfect.

Stamparatus_Metric_01Het mooie van de Stamparatus ten opzichte van bv de Misti is dat je nog een flap hebt en beide flappen kun je losmaken dus je hebt 4(!) stempelplaten. 2,3 of 4 staps stempelen wordt nu een makkie. De sterke magneten zorgen ervoor dat je papier niet verschuift.11.16.17_GIF_STAMPARATUS.gif

Wat ook zo superfijn is is dat je de platen kunt verschuiven zodat je de plaats van je stempel verschuift en zo een stapje naar beneden of opzij kunt stempelen. De Hinge -step-technique. Wil je hier meer over weten of hoe je de Stamparatus kunt bestellen neem dan contact met ons op via madebyinepie@gmail.com

Prijs van de Stamparatus is 59,00 Euro en hier krijg je echt geen spijt van, hij is zijn geld dubbel en dwars waard. Er is nu ook een mooie tas voor te koop: de Craft & Carry Stamparatus Bag voor € 35,00.

Craft & Carry Stamparatus® Bag

En ook de platen foam mat en magneten zijn nu los te koop.Stampin’ Up heeft nu zelfs een luxe foam mat met een plastic gelamineerde bovenlaag met Grid verdeling in centimeters.Deze kost € 7,25STAMPARATUS DELUXE FOAM MAT (METRIC)

En een blokje met gridpapier zodat je daarbijvoorbeeld proef op kunt stempelen.

Small Grid Paper €7,75

We helpen jou graag met je bestelling of kom hem uit testen bij ons op de Faramir.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s