Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Basis producten van Stampin’Up

In mijn blog gebruik ik regelmatig namen en termen van Stampin’ Up. Nou kan ik me voorstellen, dat als je pas net begint, dat dit best lastig is. Om jullie hierbij te helpen heb ik de basis-producten van Stampin’ Up voor jullie uitgezocht en deze zal ik hier plaatsen met een foto en een kleine beschrijving wat het is en waar je het voor kan gebruiken.

Mocht je één of meerdere artikelen bij mij willen bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!

Liefs, Ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s