Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Punches

Punches

Hieronder zie je welke producten Stampin’ Up heeft in de categorie punches, wat het inhoud en de daarbij behorende prijs. Stampin’ Up heeft diverse punches die gemakkelijk te gebruiken zijn met stempel sets die hun aanbieden. In plaats van deze steeds uit te knippen, maken ze je het makkelijker en sneller met 1 punch. Natuurlijk hebben ze ook punches die je kunt gebruiken zonder een stempel set. Zoals bijvoorbeeld de Detaild Trio Punch en de Delightful Tag Topper Punch die je hierboven op de foto ziet.

Er zijn diverse maten  cirkel ponsen verkrijgbaar. Kijk in de catalogus op pagina 186 en 187: de kleinste maat is 1/2″ de grootste maat is 21/4″ en je hebt ook nog de Starburst en Scallop Circle ponsen die je mooi kunt combineren.

Even een paar ponsen wil ik toelichten:

138292GDe Triple Banner punch: € 28,00. Deze is ideaal om banners te creeren en wel in drie breedte maten: 1″, 11/2″,en 2″. Je schuift de strookjes papier erin en maakt een banner net zo lang als jij wilt.

De Daisy pons heeft een kleiner zusje gekregen de Medium Daisy pons:

Daisy Punch          MEDIUM DAISY PUNCH

En de leuke Cat en Dog pons die bijpassende stempelsets hebben maar ook gewoon zo te gebruiken zijn.

Cat Punch        Dog Builder Punch

Een hele speciale pons is de Darling Label pons, deze kun je alleen kopen in een Box met hierin zit een stempelset, een clar block en 2 Stampin’ Spots ( mini inkt pads).

Darling Label Punch Box

 

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!