Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Punches

Punches

Hieronder zie je enkele producten die Stampin’ Up heeft in de categorie punches, wat het inhoud en de daarbij behorende prijs. Stampin’ Up heeft diverse punches die gemakkelijk te gebruiken zijn met stempel sets die hun aanbieden. In plaats van deze steeds uit te knippen, maken ze je het makkelijker en sneller met 1 punch. Natuurlijk hebben ze ook punches die je kunt gebruiken zonder een stempel set. Zoals bijvoorbeeld de Detaild Trio Punch en de Delightful Tag Topper Punch die je hierboven op de foto ziet.

Er zijn diverse ponsen verkrijgbaar. Kijk in de catalogus op pagina 147/148/149

Even een paar ponsen wil ik toelichten:

Deze geweldige nieuweLovely Labels Pick a Punch pons € 28,00: je kunt 6 verschillende etiketten maken in 3 breedtes 1,9 cm 2,5cm en 3,8cm (1″, 3/4″1/2″inches) en de lengtes kun je zelf bepalen! En er zijn nu twee nieuwe varianten bijgekomen.

De Daisy pons heeft een kleiner zusje gekregen de Medium Daisy pons:

Daisy Punch
MEDIUM DAISY PUNCH

En de leuke Wale Builder Punch hoort bij de mooise stempelset Whale Done

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!