Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Punches

Punches

Hieronder zie je welke producten Stampin’ Up heeft in de categorie punches, wat het inhoud en de daarbij behorende prijs. Stampin’ Up heeft diverse punches die gemakkelijk te gebruiken zijn met stempel sets die hun aanbieden. In plaats van deze steeds uit te knippen, maken ze je het makkelijker en sneller met 1 punch. Natuurlijk hebben ze ook punches die je kunt gebruiken zonder een stempel set. Zoals bijvoorbeeld de Detaild Trio Punch en de Delightful Tag Topper Punch die je hierboven op de foto ziet.

Er zijn diverse maten cirkel ponsen verkrijgbaar. Kijk in de catalogus op pagina 165 : de kleinste maat is 11/2″ de grootste maat is 21/4″.

Even een paar ponsen wil ik toelichten:

138292GDe Triple Banner punch: € 28,00. Deze is ideaal om banners te creeren en wel in drie breedte maten: 1″, 11/2″,en 2″. Je schuift de strookjes papier erin en maakt een banner net zo lang als jij wilt.

En wat denk je van deze geweldige nieuwe Pick a Punch pons € 28,00: je kunt 6 verschillende etiketten maken in 3 breedtes 1,9 cm 2,5cm en 3,8cm (1″, 3/4″1/2″inches) en de lengtes kun je zelf bepalen! Je kunt deze pons ook in een bundel kopen metde Lovely You stempelset. Dan heb je een 10% bundelvoordeel € 51,25. Pagina 169.

De Daisy pons heeft een kleiner zusje gekregen de Medium Daisy pons:

Daisy Punch
MEDIUM DAISY PUNCH

En de leuke Wale Builder Punch is ook in een bundel verkrijgbaar met de mooise stempelse Whale Done € 38,50:

Een hele leuke pons bundel is de Jar Of Flowers bundel € 45,00

en hierbij kun je ook Mason Jar Shaker Domes kopen zodat je er leuke shaker cards mee kunt maken pagina 158

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!