Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stampin’Cut &Emboss Machines

Eindelijk is hij er dan de nieuwe Stampin’Cut Emboss machine en het mooiste is er zijn twee uitvoeringen : een gewone en een miniuitvoering! Geweldig toch. Je vindt beide uitvoeringen op pagina 156 in dejaarcatalogus.

Hij is echt super makkelijk in het gebruik. Je klapt de zijkanten naar beneden en hij staat als een huis. Er zitten 5 platen bij die genummerd zijn en op de basisplaat staat precies welke je moet gebruiken voor snijden of embossen. Er zitten twee snijplaten bij ( nr 3) een plaat voor dunne stansen (nr 2) en een embossingplaat (nr 4). Ik vind hem dus niet alleen erg mooi, maar het werkt ook erg gemakkelijk. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com

€ 145,00

En nu speciaal voor Sale-A-Bration 2023 is er een schattige mini uitvoering in de nieuwe kleur Boho Blue. Als je instapt in mijn team betaal je €160,00 en dan mag je voor €230,00 producten uitzoeken uit beide catalogussen en krijg je deze mini krachtpatser erbij. Echt een Super aanbieding. Je mag ook voor de witte uitvoering kiezen. En wil je geen mini Cut & Emboss apparaat dan betaal je €129,00 en mag je ook voor €230,00 producten uitkiezen. Deze actie is alleen geldig tijdens 5 Januari tot en met 28 Februari. Mail mij voor meer info.