Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

de Big Shot en benodigdheden

De Big Shot is een compacte machine ideaal voor het stansen en embossen van van figuren of teksten. Stampin’ Up heeft hier samen met Sizzix een reeks aan producten voor uitgegeven die vaak ook combineren met de stempelsets van Stampin’ Up. Hieronder vindt je de diverse stansen, platen en de prijzen hiervan. Voor de prijzen en informatie van de embossing folder, klik dan hier. 

Kijk onderstaande video voor meer informatie hoe de Big Shot nou werkt. Wil je meer informatie, stuur me dan een berichtje dan help ik je verder.

big-shot

Big Shot: beginnende natuurlijk met het apparaat zelf de Big Shot. Deze machine is wel even een aanschaf, want de prijs hiervoor is €120,00 maar je gaat deze heel veel gebruiken als je hem eenmaal hebt. De big shot wordt geleverd met 1 paar standard cutting pads en 1 big shot platform. Scroll naar beneden voor meer informatie.

standard-cutting-padsStandard Cutting Pads: deze doorzichtige platen worden standaard meegeleverd bij aanschaf van de Big Shot, maar versleten naar mate je ze gebruikt. En uiteindelijk zijn ze een keer aan vervanging toe als je er bijvoorbeeld niet meer door heen kunt kijken na al het stansen. Het makkelijkste is om 1 plaat te markeren als bovenkant en 1 plaat als snijkant, dan heb je er zo lang mogelijk plezier van. De losse platen kosten €13,50 per paar.

big-shot-platformBig Shot Platform: deze plaat gebruik je samen met de Standard Cutting Pads om je dies/thinlits/embossing folders door de Big Shot te halen. Deze wordt standaard geleverd met de Big Shot, maar mocht je nou al een oudere Big Shot hebben kun je deze los bestellen voor €31,50. Op de platen staan tevens een uitleg hoe te gebruiken.

precision-base-platePrecision Base Plate: deze stalen plaat geeft bij gedetailleerde dies het beste resultaat. De plaat is los te bestellen voor €30,00 en wordt niet standaard meegeleverd met de Big Shot. Op de plaat staat tevens een uitleg hoe te gebruiken.

magnetic-platform Magnetic Platform: deze magnetische plaat is ideaal om je dies op de gestempelde plaats te houden, zodat je gestempelde vorm perfect uitgestanst wordt. De plaat wordt niet standaard mee geleverd met de Big Shot, maar is los te bestellen voor €49,00. Dit is een absolute aanrader en maakt het een stuk makkelijker om perfect te stansen.

big-shot-die-brushBig Shot Die Brush: deze borstel helpt je om je gestanste figuren makkelijk uit de dies/thinlits te verwijderen. De borstel kost €13,50 en laat je niet meer peuteren, maar zorgt ervoor dat je stans er heel en mooi uitkomt.

embossing mat

Big Shot Embossing mat. Je favoriete Framelits, Thinlits en Edgelits kunnen nu ook gebruikt worden in combinatie met deze embossing mat. Bekijk onderstaande video van Stampin’ Up! om te zien hoe je de embossing mat kan gebruiken. 

 

LET OP: de Big Shot en de daarvoor benodigden accessoires gaan ons helaas verlaten en zullen niet meer in de nieuwe catalogus verkrijgbaar zijn. Wil je nog een bestelling plaatsen wees er dan snel bij en neem contact met ons op voor een bestelling. Dit kan nog tot en met 31 mei 2019.  Uiteraard komt Stampin’ Up met een nieuw product en met een betere kwaliteit. Dit nieuws laat nog even op zich wachten, maar houdt onze pagina en social media in de gaten want natuurlijk stellen wij jullie hiervan op de hoogte.

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!