Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stempel blokken / Clear blocks

Stampin’ Up! brengt haar stempels uit in 2 uitvoeringen Cling rubber stempels en Photopolymer stempels

Bij de cling stempel moet je voor het eerste gebruik de afbeelding sticker er zelf opplakken en deze blijft perfect op een clear blok plakken. Stampin’ Up! heeft nu zelfs cling sheets op de markt gebracht zodat je je oude rubberstempels beter kunt laten plakken. De photopolymer gebruik je ook met een clear block en je kan door de stempel kijken waar je gaat stempelen. Vooral voor two-time-stamping is dit ideaal (later meer hierover).

Stampin’ Up heeft een selectie clear blocks in diverse maten waar al hun stempels (photopolymer en Cling) op passen. Deze zijn tevens afwasbaar en makkelijk schoon te houden. Hieronder vindt je de informatie, maten en prijzen plus een aantal accessoires.

aBlock A: 3 x 3,2 cm voor €5,50

bBlock B: 4,1 x 4,9 cm voor €8,00

cBlock C: 5,1 x 5,7 cm voor €9,25

dBlock D: 7,3 x 6,8 cm voor €11,00

eBlock E: 8,7 x 11,3 cm voor €15,25

fBlock F: 12,4 x 15,2 cm voor € 22,00

gBlock G: 6,4 x 1,9 cm voor € 6,25

hBlock H: 11,3 x 4,1 voor €11,00

iBlock I: 14,9 x 5,7 voor €15,25

Stampin’ Scrub / Stampin’ Mist stamp cleaner & Refill: de Stampin’ Scrub is een scrub mat waar je samen met de Stampin’ Mist heel makkelijk je stempels mee kan schoonmaken. De Scrub heeft een “droge” en een “natte” kant gemarkeerd in de hoek met een zonnetje of regendruppels. Op de natte kant spray je de Stampin’Mist, deze kant gebruik je om de gebruikte stempel op schoon te vegen. Op de droge kant, droog je je stempel zodat je deze daarna schoon en droog kunt opbergen. De Stampin’ Scrub is verkrijgbaar voor €23,00. De Stampin’ Mist stamp cleaner koop je voor €13,50 (237 ml) . Deze producten kan ik je zeer aaraden, je krijgt er geen vieze handen van en is snel en makkelijk te gebruiken!

Sinds vorig jaar hebben we ook de Simply Shammy dat is een soort sponsachtig doekje waar je heel fijn je stempels mee kunt schoonmaken. Zeker in combinatie met de Stamparatus is dit een aanrader. Je kunt het gemakkelijk doormidden knippen en schoon wassen in een sopje of zelfs in de wasmachine. Alleen wordt hij dan roze. Ik bewaar mijn Shammy in een clear-mount  stamp case. Ik heb er 2 luchtgaatjes ingemaakt zodat je geen schimmelvorming krijgt. De Simply Shammy kost €10,50.

clear-block-storage

Clear Block Storage Caddy: in dit doosje kun je je clear blocks opbergen en makkelijk meenemen. In dit doosje past elk blok 1 keer. Voor €22,00 kun je gemakkelijk al je clear blocks kwijt. Een hele bundel clear blocks dus van A tot en met I kun je met 10% korting kopen dan kosten ze € 93,00

clear-mount-stamp-cases

Standard stamp cases: deze dvd-formaat doosjes zijn handig om je stempels in te organiseren. Dit zijn dezelfde doosjes waarin je clear-mount/photopolymer stempels in geleverd worden, maar mochten deze kapot gaan kan je hiermee vervangen. Je krijgt voor €10,50 vier doosjes. ik gebruik ze om bv mijn dimensionals of embellishments in op te ruimen of mijn Simple Shammy..

grid-paper

Grid Paper: kladblok met de formaten 28 x 43 cm. Je krijgt voor €15,25 100 vellen die aan de voor- en achterkant bedrukt zijn met of de maten in cm of in inches.

piercing-mat

Stampin’ Pierce Mat: Met de bolle achterkant van je Paper-Piercing tool kan je met behulp van de piercing mat de bloemblaadjes van een gestanste bloem omhoog laten staan. Ook is deze mat heel handig als onderlegger om op te stempelen doordat deze van foam is. Ik gebruik hem altijd bij Photoplymeer stempels, dan krijg je mooiere afdrukken. Mocht je deze ook voor stempelen willen gebruiken adviseer ik je om er 2 te kopen. Doordat je de mat gebruikt voor gaatjes, gaan er uiteraard gaatjes in het foam ontstaan en dit is voor stempelen weer lastig.

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!