Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaartmiddag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs € 6,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart. Voor elke extra kaart die je maakt, betaal je maar slechts 2 euro! De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

7 februari:

7 maart

4 april

2 mei

6 juni

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland). Dit jaar geef ik de workshops op Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. En op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Kun je dan niet neem dan contact met mij op en we plannen een andere dag of dagdeel in. Ik ben daar heel flexibel in, dus vraag het gerust. Ook heb ik een speciale Beginnerscursus Kaarten maken, minimaal 2 personen max 4 personen dus neem gezellig een vriendin mee, of je moeder of een zus. Deze cursus kost € 10,00 per persoon en je maakt 4 kaarten. Stuur een berichtje als je hiervoor interesse hebt dan plannen we samen een datum in.

 • 9 februari s avonds : cadeau torentje
 • 10 februari s’middags: cadeautorentje
 • 16 maart s avonds : Junk Journal ( foto’s volgen nog)
 • 17 maart s’middags: Junk Journal
 • 13 april s avonds: mini album van wc rolletjes (foto’s volgen nog)
 • 14 april s’middags: minialbum wc rolletjes

EVENEMENTEN

Kaartenbuffet:

Tijdens dit evenement heb je de mogelijkheid om 3 kaarten te maken uit verschillende opties. Dit zijn kaarten die snel en makkelijk te maken zijn en ideaal om je voorraad mee aan te vullen. Kosten voor dit evenement zijn: € 12,50 inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers. Voor elke kaart die je extra maakt, rekenen wij €2,00 extra.

5 februari: Valentijnsdag kaarten

Paas/Lente Kaart dag: Dit jaar voor het eerst een Paas/Lente Kaart dag. Dit is het zelfde principe als mijn Kerst en Kaart dagen. Zaterdag 2 April van 10.30 tot ca 15.00 uur zullen we creatief bezig zijn. We gaan projecten maken in Paas/lente sfeer. Kosten zijn € 27,50 per persoon hierin zit inbegrepen:

 • alle materialen, je hoeft dus niets van te voren te kopen of mee te nemen. Wij zorgen voor genoeg materialen.
 • alle projecten die je maakt mag je uiteraard mee naar huis nemen
 • koffie / thee / water / frisdrank
 • Simpele lunch met soep, broodjes en natuurlijk een ei erbij ( gebakken of gekookt).

Kerst en Kaartdag: van 10:30 tot ca. 15:00 uur! Ook dit jaar kun je je weer aanmelden voor onze kerstworkshop. Ik heb gekozen voor de datums Zaterdag 26 november, Zaterdag 10 december en Zaterdag 17 december . Mogen we ivm Corona alleen kleinere groepen uitnodigen dan hou ik 19 november ook vrij om de groepen te verdelen.Tijdens deze kerstworkshop gaan we diverse projecten maken in (natuurlijk) kerstsfeer. Helaas moet ik de prijs verhogen het wordt nu €30,00 per persoon, met daarin inbegrepen:

 • alle materialen, je hoeft dus niets van te voren te kopen of mee te nemen. Wij zorgen voor genoeg materialen.
 • alle projecten die je maakt mag je uiteraard mee naar huis nemen
 • koffie / thee / water / frisdrank
 • Simpele lunch met o.a. de returning favourite: Willem’s Worstenbroodjes.

Let op vol = vol! Zeker als je met meerdere personen wilt komen. Aanmelden kan via madebyinepie@gmail.com.

Omdat ik als gastvrouw verantwoordelijk ben vraag ik wel om een bewijs van vaccinatie ( Corona check app) of een negatieve test bewijs. Dit ook omdat ik mijn vriendin aan Corona ben verloren en een andere vriend 3 maanden in coma heeft gelegen met Corona. En ik dit niemand toe wens. Ik hoop op jullie begrip.

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

 Wil je zelf een workshop houden en heb je minimaal 3 deelnemers dan kiezen we samen het project en datum. Je kunt dan bijvoorbeeld een Wijn en Kaart avond inplannen.

Tot snel, Liefs Ine