Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Evenementen

Koffie en kaart middagen:

Tijdens deze middag focussen we ons vooral op een gezellige middag, waar niets hoeft maar alles kan. Gewoon even een middagje je hoofd leeg maken, bijkletsen, creatief bezig zijn en ontspannen. Klinkt dit nou precies wat jij nodig hebt, kom dan langs tijdens de Koffie en kaartmiddag!
De koffie en kaart middagen worden gehouden van 14:00 uur tot 16:00 uur, prijs € 6,00 inclusief wat drinken, iets lekkers en een zelfgemaakte kaart. Voor elke extra kaart die je maakt, betaal je maar slechts 2 euro! De volgende datums zijn al ingepland, graag hoor ik vooraf of je gezellig langs komt en of je iemand mee brengt dan zorg ik dat er genoeg materialen aanwezig zijn.

7Juni: 4 personen

12 Jul: 4 personen

Workshop: 

De workshops zullen per prijs verschillen, dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt gaat worden. Wil je ook een keer deelnemen aan een workshop of zelf een workshop organiseren dan kan je me het beste een e-mail sturen op madebyinepie@gmail.com en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit zijn de datums die al ingepland zijn (let op plaatsen beperkt beschikbaar, bij grote aanvraag wordt er een extra dagdeel ingepland). Dit jaar geef ik de workshops op Woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Kun je dan niet neem dan contact met mij op en we plannen een andere dag of dagdeel in. Ik ben daar heel flexibel in, dus vraag het gerust.

 • 21 oktober : mini album in doosje € 12,50 (vol) In verband met de Corona regels van max 3 gasten zit deze workshop vol. Wil je toch ook zo’n leuk mini album in een doos maken stuur mij even een berichtje dan plan ik een extra datum erbij.
 • 11 november : Accordeon doosje in kerst uitvoering €12,50( vol)ontwerp zonder titel-3
 • Woensdag avond 12 Mei en 19 Mei van 19.30-21.30 Grote Dsp envelop met grote kaart met aan de binnenkant mini album of cadeauvakje kosten inclusief alle materialen en het gebruik van mijn producten: €12,50
 • 9 juni woensdagavond (let op gewijzigde begintijd) van 19.00 uur tot 21.00 uur worshop: Alcohol Inkt Blending Techniek we gaan 4 achtergrondjes maken en daarmee 4 kaarten. Kosten € 12,50
 • 10 juni donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur workshop Alcohol Inkt Blending Techniek: we gaan 4 achtergrondjes maken en 4 kaarten. Kosten € 12,50

Evenementen:

Kaartenbuffet:

IVM de Corona regels kan ik deze nog niet inplannen. Zodra het aantal bezoekers die ik thuis mag ontvangen wordt verhoogd plan ik deze weer in.

Tijdens dit evenement heb je de mogelijkheid om 3 kaarten te maken uit verschillende opties. Dit zijn kaarten die snel en makkelijk te maken zijn en ideaal om je voorraad mee aan te vullen. Kosten voor dit evenement zijn: € 12,50 inclusief materiaal, koffie, thee en wat lekkers. Voor elke kaart die je extra maakt, rekenen wij €2,00 extra.

 • 14 maart met als Thema Mannenkaarten  van 10.00 tot 12.00 uur
 • Zaterdag 3 oktober World Card Making day van 10.00 tot 12.00 uur (Vol) Mocht je toch ook willen komen stuur mij dan een berichtje dan kijk ik even of ik nog een sessie plan van 14.00- 16.00 uur

Kerst en Kaartdag: van 10:30 tot ca. 15:00 uur! Ook dit jaar kun je je weer aanmelden voor onze kerstworkshop. Ik heb gekozen voor de datums Zaterdag 27 november en Zaterdag 11 december . Mochetn we ivm Corona alleen kleinere groepen uitnodigen dan hou ik 20 november en 18 december ook vrij om de groepen te verdelen.Tijdens deze kerstworkshop gaan we diverse projecten maken in (natuurlijk) kerstsfeer.
Kosten zijn €25,00 per persoon, met daarin inbegrepen:

 • alle materialen, je hoeft dus niets van te voren te kopen of mee te nemen. Wij zorgen voor genoeg materialen.
 • alle projecten die je maakt mag je uiteraard mee naar huis nemen
 • koffie / thee / water / frisdrank
 • Simpele lunch met o.a. de returning favourite: Willem’s Worstenbroodjes.

Let op vol = vol! Zeker als je met meerdere personen wilt komen. Aanmelden kan via madebyinepie@gmail.com.

Kinderworkshops:

Deze workshop zijn speciaal voor de kinderen op woensdagmiddag van 14:00 – 16:00. Deze middagen werken we met thema’s en maken we kaarten, projectjes of doosjes. De leeftijd is vanaf 10 jaar zelfstandig of jonger met begeleiding van een ouder. De kosten zijn afhankelijk van wat we gaan doen en worden per datum vermeld. Natuurlijk zorgen wij dat er drinken en wat lekkers klaar staat. Mocht u kind een allergie hebben of dieet  wensen horen wij dit graag van te voren zodat we hier rekening mee kunnen houden. Voor meer informatie kun je het beste een e-mail sturen naar madebyinepie@gmail.com

 Wil je zelf een workshop houden en heb je minimaal 3 deelnemers dan kiezen we samen het project en datum. Je kunt dan bijvoorbeeld een Wijn en Kaart avond inplannen.

Tot snel, Liefs Ine