Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Snij en score benodigdheden

Misschien wel het belangrijkste om een kaart, doosje of een ander project te maken zijn de snij en score benodigdheden. Dit kan zijn bijvoorbeeld een goede schaar, een trimmer of een scoringsbord. Ook hiervoor heeft Stampin’ Up een eigen lijn aan producten. Vooral hun trimmer is een echte aanrader, omdat deze niet alleen een snijmes heeft maar ook een score/ril mes om de vouwen voor bijvoorbeeld een doosje strak en recht te krijgen. Hieronder vindt je de producten, informatie en de bijbehorende prijs. Voor sommige producten vindt je ook een filmpje.

Stampin trimmer:

Je kan bij Stampin’ Up de trimmer bestellen (voor €36,00), de snijmesjes (voor €7,50), de ril/score mesjes (voor €6,00)  en de snijmat (voor €5,00). Mocht je nog meer informatie nodig hebben of liever een Nederlandse uitleg, neem dan contact met me op dan help ik je verder.  LET OP: de trimmer en de daarvoor benodigden accessoires gaan ons helaas verlaten en zullen niet meer in de nieuwe catalogus verkrijgbaar zijn. Wil je nog een trimmer of bijvoorbeeld mesjes bestellen, wees er dan snel bij en neem contact met ons op voor een bestelling. Op dit moment staan de mesjes op backorder, maar zodra deze weer leverbaar zijn krijgen wij hierover een berichtje. het ril/score mesje en de snijmat zijn helaas al uitverkocht en zijn dus niet meer te bestellen. Uiteraard komt Stampin’ Up met een nieuw product en met een betere kwaliteit (dan de kwaliteit van de mesjes). Dit nieuws laat nog even op zich wachten, maar houdt onze pagina en social media in de gaten want natuurlijk stellen wij jullie hiervan op de hoogte.

paper-snips

Paper Snips: deze fijne schaar van Stampin’ Up is niet alleen enorm scherp, maar blijft dit ook tijdens zijn gebruik. Je kan met deze schaar niet alleen grote stukken knippen, maar ook heel precies knippen zoals bijvoorbeeld een stempel uit knippen. De prijs voor deze schaar is  €12,00.

bone-folder Bone Folder: dit vouwbeen is ideaal om de vouwlijnen van je project extra scherp te maken, waardoor je een strak uiterlijk krijgt. De vouwbeen zal een veel gebruikt item voor je worden en je kunt deze al bestellen voor €8,50 per stuk.

Simply Scored / scoring plaat: natuurlijk kun je je Stampin trimmer gebruiken voor scorelijnen, maar je kan als je dat makkelijker vindt ook dit bord aanschaffen. Dit bord heeft de scorelijnen op inches (of het losse bord in cm) al ingegroefd staan, waardoor je gegarandeerd een rechte strakke lijn krijgt. De scoring pen zit bij de prijs inbegrepen en aan de achterkant van het bord heb je hier tevens een opberg ruimte voor. Je kan in dit scoringsbord papier gebruiken ter grote van 12 x 12 inches ( 30,5 x 30,5 cm). De prijs voor het bord is €36,00 en de plaat met cm is €14,50.

paper-piercing-toolPaper-Piercing tool: deze piercing pen heeft een scherpe punt en een bolle achterkant. De scherpe punt kun je bijvoorbeeld gebruiken om gaatjes toe te voegen of om de enamels/plakparels van het sheet af te halen. De stylus kost €5,00.

piercing-mat

Piercing Mat: Met de bolle achterkant van de Paper-Piercing tool  kan je met behulp van de piercing mat de bloemblaadjes van een gestanste bloem omhoog laten staan. Ook is deze mat heel handig als onderlegger om op te stempelen doordat deze van foam is. De mat kost €6,00. Mocht je deze ook voor stempelen willen gebruiken adviseer ik je om er 2 te kopen. Doordat je de mat gebruikt voor gaatjes, gaan er uiteraard gaatjes in het foam ontstaan en dit is voor stempelen weer lastig.

Natuurlijk heeft Stampin’ Up ook diverse snijmallen genaamd thinlits/dies, klik hier om naar de pagina te gaan met meer informatie over deze producten.

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!