Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Snij en score benodigdheden

Misschien wel het belangrijkste om een kaart, doosje of een ander project te maken zijn de snij en score benodigdheden. Dit kan zijn bijvoorbeeld een goede schaar, een trimmer of een scoringsbord. Ook hiervoor heeft Stampin’ Up een eigen lijn aan producten.Helaas voldeden de mesjes van onze Stampin’ Trimmer niet meer aan de hoge eisen die Stampin’ Up! aan haar producten stelt en hebben ze de moeilijke keuze moeten maken om de Trimmer uit het assortiment te halen.

En hiervoor in de plaats is de nieuwe Paper Trimmer gekomen! Een super fijne vervanger. Hij is platter, heeft een duidelijker maataanduiding. Hij heeft net als de oude trimmer een uitschuifbare arm en een snij en rol mesje. Ik heb hem nu al even in gebruik en ik vind hem super!

Ook de maat aanduiding bij de 16/17 cm is nu beter:

De nieuwe Paper trimmer kost € 30,00. De mesjes zijn per 4 stuks te bestellen en dan kosten ze samen € 14,50 .

paper-snips

Paper Snips: deze fijne schaar van Stampin’ Up is niet alleen enorm scherp, maar blijft dit ook tijdens zijn gebruik. Je kan met deze schaar niet alleen grote stukken knippen, maar ook heel precies knippen zoals bijvoorbeeld een stempel uit knippen. De prijs voor deze schaar is  €12,00.

bone-folderBone Folder: dit vouwbeen is ideaal om de vouwlijnen van je project extra scherp te maken, waardoor je een strak uiterlijk krijgt. De vouwbeen zal een veel gebruikt item voor je worden en je kunt deze al bestellen voor €8,50 per stuk.

Simply Scored / scoring plaat:  Dit bord heeft de scorelijnen op inches (of het losse bord in cm) al ingegroefd staan, waardoor je gegarandeerd een rechte strakke lijn krijgt. De scoring pen zit bij de prijs inbegrepen en aan de achterkant van het bord heb je hier tevens een opberg ruimte voor. Je kan in dit scoringsbord papier gebruiken ter grote van 12 x 12 inches ( 30,5 x 30,5 cm). De prijs voor het bord is €36,00 en de plaat met cm is €14,50.

Sinds vorig jaar nieuw in het assortiment de Take Your Pick, deze stylus heeft verschillende hulpstukken. Een kant waar een soort plakspul ( Putty) uitkomt zodat je makkelijk kleine stukjes papier, of sequins kunt oppakken, en een piercing punt in combinatie met een scoring punt. Natuurlijk is er ook een refill te koop.

Take Your Pick  €12,00     Take Your Pick Putty Refill €4,25

Maar Stampin’ Up! heeft er nu een extra accesoires bij gemaakt. Een Take Your Pick Die Brush Tip war je heel gemakkelijk de kleine stukjes uit je Dies haalt.

TAKE YOUR PICK DIE BRUSH TIP €11,00

 

 

piercing-mat

Piercing Mat: deze kan je gebruiken in combinatie met de Take Your Pick tool. Ook is deze mat heel handig als onderlegger om op te stempelen doordat deze van foam is. De mat kost €6,00. Mocht je deze ook voor stempelen willen gebruiken adviseer ik je om er 2 te kopen. Doordat je de mat gebruikt voor gaatjes, gaan er uiteraard gaatjes in het foam ontstaan en dit is voor stempelen weer lastig.

Natuurlijk heeft Stampin’ Up ook diverse snijmallen genaamd thinlits/dies, klik hier om naar de pagina te gaan met meer informatie over deze producten.

Wil je één of meerdere producten bij mij bestellen, dan kun je me het beste een mailtje sturen naar: madebyinepie@gmail.com . Ik kan deze bestelling dan voor je verzorgen en meestal binnen een week heb je je bestelde producten in huis. Heb je hier nog vragen over, dan hoor ik deze ook graag!