Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Pinterest succes!

Heel lang heb ik getwijfeld:  wel of niet een blog, wel of niet hobby demo blijven, wel of niet een zakelijke facebook pagina. Maar opeens kreeg ik steeds meldingen van Pinterest: 2 keer bewaard, ze vinden je leuk, weer 3 keer bewaard. Mijn kaartje was opeens een hit, zo leuk om te zien dat ik steeds meer Pins kreeg. Van 100 ging ik vrij snel naar 500 en opeens zit je op de 1K oftewel: 1000 mensen wereldwijd vinden je kaartje mooi en hebben hem bewaard.Wat een trots gevoel is dat. Vaak deed ik kaartjes Cas-en( Copy and share) maar dit kaartje had ik zelf verzonnen en gemaakt.

img_8950

Voor het kaartje heb ik de volgende materialen van Stampin’up gebruikt:

  • Mint Macaron 5 ¾ x 8 ¼ inch
  • layer basic black 4 x 5 ½ inch
  • watercolor paper 3 ¾ x 5 ¼ inch
  • watercolor pencils in de kleuren Melon Mambo, Daffodil delight en Bermuda bay
  • aquapainters
  • stempelset Beautifull You

Ik die nooit een rechte lijn kon zetten en heel hard mijn best moest doen om een voldoende voor tekenen te krijgen had zowaar een kunststukje afgeleverd. Dus iedereen die roept : dit kan ik niet, moet gewoon bij mij langs komen want stempelen kan iedereen leren. Graag leg ik jou dan de grondbeginselen uit van stempelen en wie weet wordt jij dan net zo gegrepen door het craft virus. Omdat ik zo graag mijn hobby met anderen wil delen heb ik nu toch de grote stap gezet en ga ik donderdag mijn eerste workshop geven. Heel erg spannend, maar ook heel erg leuk. In mijn volgende Blog kun je lezen hoe het is verlopen.

Mocht je meer informatie willen hebben over dit kaartje, Stampin’Up of materialen willen bestellen, neem dan contact met mij op via social media of het contact formulier op deze website.

Liefs, Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s