Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Open huis.

Eindelijk is het zover op 11 Maart hou ik een Open huis zodat men kan zien waar ik mee bezig ben en wat voor producten er zijn en wat je ermee kan maken.

Vind het best spannend, je weet van te voren niet wie er komt. Als niemand komt is dat een telleurstelling maar niet geschoten is altijd mis. Nu nog kleine presentjes maken, flyers uitpriten en rondbrengen en dan fingers crossed.

Wil jij zien wat ik allemaal van Stampin Up heb en wat je ermee kunt maken kom dan gezellig langs. Voor meer informatie kijk bij het kopje Evenementen en stuur me een berichtje voor de locatie. Je bent welkom alleen, maar natuurlijk mag je ook mensen mee nemen. The more the merrier! En je gaat niet met lege handen naar huis, je kan namelijk mee doen aan een Make & Take waarbij je kennis maakt met de producten en naar huis gaat met een eigengemaakte creatie.

Liefs, Ine

 

Categorieën:Over mij

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s