Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop

Vandaag doe ik voor de eerste keer mee aan een Facebook Hop. Ik had er nog nooit van gehoord maar wel van blog hops. Maar hier aan mee doen vond ik altijd eng. Gelukkig zit ik bij een SUperteam : The Lovely Stampers. En daardoor durfde ik mee te doen.

Wat is nu een Hop? Een groep spreekt af om een bepaald project te maken in een thema en dan op een vooraf aangekondigde dag en tijd start de Hop. Je begint bij nummer 1 die zet de link van de nummer 2 op haar pagina en zo hop je van de ene naar de andere blog. Omdat in onze groep nog niet iedereen een eigen website/blog heeft had Helene bedacht dat we wel een Facebookpagina hop konden doen. Mandy en ik hadden alles ingepland en om 9.00 uur vandaag startte de hop. Helaas hadden wij een foutje gemaakt in de link beschrijving van de volgende dus stopte de hop bij mij. Sorry Do!

Normaal zijn Mandy en ik altijd bereikbaar en vroeg On Line maar omdat wij gisteren pas laat thuis waren uit Amsterdam en ik pas heel laat ging slapen (4.00 uur)konden ze ons niet bereiken en liep de Hop niet zoals gepland. Ik baal hier enorm van maar aan de andere kant: van fouten maken leer je. En nu ik eenmaal de drempel over ben ga ik door met bloghops/facebookhops. Het is nameljk zo leuk om te zien wat mede demonstrators maken en hoe zij de Stampin Up producten anders gebruiken dan jij.

Dit koffertje is mijn bijdrage aan de Facebook Hop.Bestand_000

Ik heb het ontwerp gevonden op Youtube: Gorgeous Suit Case Style gift Box, van Ann Melvin van Ann’shappystampers.

Ik heb voor het Cardstock Early Espresso gebruikt en het Serene Scenery DSP. Binnenkort komt er een workshop koffertjes waar je kunt kiezen uit deze koffer en een beautycase. Ook naar een ontwerp van Ann.

Ga gauw kijken op mijn facebook pagina Madebyinepie en hop gezellig door naar mijn teamgenoten, morgen doe ik mee aan een nieuw project, dus hou mijn blog in de gaten,

liefs Ine

 

Categorieën:Doosjes

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s