Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Happy Stamper

Dit was echt een spannend weekend voor mij. Even uit mijn comfortzone gestapt en meegedaan aan een Facebook Hop en aan Scrappy Sunday. Ik vond het echt eng en heb best lang getwijfeld of ik het wel of niet zou doen maar omdat ik in een Super team zit met allemaal lieve mede demo’s die je steunen en niet boos worden als je een fout maakt heb ik het gedaan en raakte niet eens heel erg in paniek toen het bij de Facebook Hop bij mij fout ging. Natuurlijk baalde ik wel maar omdat er geen enkel verwijt viel kon ik het snel naast me neer leggen.

Dit weekend verder druk geweest met de voorbereiding van mijn workshop Embossen die ik morgenmiddag geef. Erg leuk geworden, en ik heb er zin in om met 4 lieve dames gezellig te knutselen. De resultaten deel ik van de week wel met jullie. Of het woensdag wordt weet ik niet want dan ben ik jarig en ga ik leuke dingen doen met ons hele gezin.

Gisteren ook nog even met Krimpie dinkie gespeeld. Leuke t-shirts uitgestanst met de T-hirt Builder Framelits Dies en bestempeld met de tekst Happy Stamper uit de bijbehorende Custom Tee set. Daarna in de oven gedaan en toen kwamen er van die schattige kleine t-shirts uit die je bv.aan je schaar kan hangen. Dit kan je dus doen met alle stempels van Stampin Up. En je kan er ook leuke oorbellen mee maken of embellishments voor op een kaart. Ik heb het ook gedaan met mijn Heat Tool maar de oven geeft een mooier resultaat, al duurt het dan wel langer: ongeveer 10 min in een voorverwarmde oven op 175/180 graden.Bestand_000 (4)

Ik ben na dit geslaagde weekend een echte Happy Stamper en hoop jullie ook eens bij mij aan de stempeltafel te mogen begroeten,

liefs Ine

 

Categorieën:diverse

Tags:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s