Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Verjaardags kaarten.

Op dezelde dag dat ik jarig ben is het ook de verjaardag van de tweeling van vrienden van ons. Dit jaar werden ze 18: een heel speciale leeftijd! Dus mocht ik weer mooie kaarten maken voor hun. Voor mijn verjaardag had ik van willem de Large Letter Framelits gekregen.Dit is een vrij kostbare set : 119,75 euro maar daarvoor krijg je wel 39 dies. En kan je heel mooi namen en teksten uitstansen. Ik wilde deze set al heel lang maar de prijs schrok mij toch af, maar nu ik ze als kado gekregen heb ben ik er super blij mee.

De naam knalt nu van het kaartje af dus heb je weinig nodig voor een groots effect. De binnenkant heb ik heel subtiel gehouden. De Large number framelits had ik al en ook die gebruik ik heel veel voor verjaardagskaarten. Deze set is goedkoper: 37,50 euro voor 11 dies.

Bestand_003

Achter het DSP kan je het geld stoppen. Voor Tim heb ik een stoere kaart gemaakt:

Bestand_000 (9)Bestand_001 (3)

En onder de strip had ik het geld gestopt.

Vandaag kreeg ik weer een opdracht om een kaart te maken voor een dame die 90 wordt. Iets met veel kleur dus daar ga ik zo aan beginnen: leuk!

Wil je zelf nou ook verjaardagskaarten maken neem dan contact met mij op of kom gezellig 8 mei naar mijn Koffie en Kaart middag. En ben je zelf helemaal niet creatief: bestel dan je kaarten bij mij,

liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s