Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

workshop & super leuk nieuws!

We hebben super leuk nieuws gekregen over een evenement!!! Daarover straks meer maar eerst naar het begin!

Gisteren vond de workshop Wijnfles verpakkingen maken plaats. Met een klein groepje dames zijn we aan de slag gegaan om van een simpele fles wijn cadeau geven (of laten inpakken door een bedrijf) een leuke, creatieve, zelfgemaakte verrassing te maken. Dit zijn de eindresultaten:

De verpakking hebben we gemaakt met het Gift Bag Punch board van Stampin’ Up. Dit handige punch bord is niet alleen ideaal voor het maken van gift bags, maar leent zich dus ook uit voor bijvoorbeeld verpakkingen, doosjes en kaartjes. Ik heb een aantal voorbeelden gemaakt om te laten zien wat je er allemaal mee kan doen. Wil je meer weten over dit bord klik dan hier of wil je er 1 bestellen stuur dan een e-mail naar madebyinepie@gmail.com :

 

 

EN DAN NU HET GROTE  SUPER LEUKE NIEUWS!!!

Wij staan dit jaar samen met het team The lovely  Stampers op het ” Share a Perfect day 2017” evenement (gesponsord door Jumbo) in Hilvarenbeek op zaterdag 1 juli 2017!!!
Van 12:00 uur tot 18:00 kun je bij ons een workshop komen volgen voor een super mooie kaart! In totaal kunnen er 80 workshops die dag gegeven worden verdeeld over 6 teamleden in 5 tijdblokken van 16 deelnemers! En dat allemaal in 1 tent! Er zijn nog kaartjes beschikbaar en je kunt via de jumbo (dacht ik) kortingskaartjes krijgen. We zouden het natuurlijk heel leuk vinden om een aantal van jullie te zien! Of je nou wel of niet een workshop komt volgen ;-). share-a-perfect-day-header-17-april.jpg

Liefs, Ine

Categorieën:Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s