Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wood words workshop 

Gisteren weer een hele geslaagde workshop gehad. Met twee nieuwe cursisten en drie trouwe bezoeksters. De 5 dames hebben gezellig geknutseld en gingen met mooie resultaten naar huis. Ik vind het altijd moeilijk om in te schatten of een project te simpel of te moeilijk is maar dit was precies goed. Ook qua tijd was het goed, iedereen had het af en hoefde niet te haasten. We begonnen met een nette tafel met voor iedere cursist een klein kadootje. Mandy had deze gemaakt naar het voorbeeld van Pootles Papercraft klik hier  voor een tutorial.

 

Aan het einde van de middag had ik twee tafels die er minder netjes uit zagen haha maar wel een teken dat men lekker bezig was geweest.

We hadden de stempelsets Wood words, Timeless Textures en Sentimenten klaar gelegd maar hebben toch ook wat anders sets gebruikt. Dat is het fijne dat we de cursisten naar hun behoefte kunnen helpen. Willen ze bloemetjes? Dan krijgen ze bloemetjes! Daar doen we bij Team Made by InePie niet moeilijk over. De kratjes hebben ze uitgestanst met de Big Shot en de Wood Crate Framelits Dies. En iedere cursist mocht 3 kaartjes met enveloppen maken. Leuk om te zien hoe ze allemaal verschillend zijn geworden. Trots op onze dames!

Deze diashow vereist JavaScript.

Wil jij nou ook zo’n leuke workshop doen of gezellig binnenlopen bij Koffie en Kaart kijk dan onder het kopje Evenementen naar de datums, we ontvangen jullie graag hier op de Faramir,

liefs Ine

 

Categorieën:Workshop

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s