Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Koffie en Kaart.

Vanmiddag hadden we weer een gezellige koffie en kaart. Ik had 3 kaarten voorbereid en daaruit mochten ze kiezen. Twee dames hadden echter specifieke kaarten in gedachten. Dus ben ik maar in mijn la retired Stampsets gedoken. Wie wat bewaard heeft wat en de stempelsets van Stampin up zijn zo mooi dat je er moeilijk afstand van kunt doen.

We hebben nu een leuk vast groepje van 5/6 dames en sinds vandaag weer een nieuw gezicht erbij. Ze vond het erg leuk en heeft zich meteen ingeschreven voor de eerstvolgende workshop op 17 Juli: Climbing Orchid.

Dit is meteen ook de laatste want in augustus gaan we met vakantie en kan je alleen nog voor bestellingen bij ons terecht. In September gaan we dan weer van start met Koffie en kaart middagen en workshops. Hou de site in de gaten waar daar zetten we de datums neer.

Vanmiddag hebben we ook een bestelling gedaan bij Stampin Up: leuke nieuwe sets die je zeker hier voorbij zult zien komen.

Hier zijn de kaarten van de dames, drie zijn naar het voorbeeld van Helene gemaakt ( Share a Perfect Day) maar met hun eigen draai eraan gegeven.

Deze diashow vereist JavaScript.

Erg trots op de dames en ze gingen allemaal zeer tevreden naar huis. Omdat ze nu al vaker geweest zijn redden we het nu ook binnen de 2 uur en hebben we genoeg tijd om te kletsen en de catalogus door te bladeren.

Denk je nu: dat wil ik ook, meld je dan aan via madebyinepie@gmail.com en we zien jullie graag hier op de Faramir,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, koffie en kaart

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s