Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vakantie!

Vanmiddag hadden we de laatste workshop voor de vakantie. We hadden als cadeautje een mooi doosje gemaakt met een aardigheidje erin. Het is zo leuk om de tafel klaar te maken en dan voor iedere deelneemster een kleinigheidje neer te zetten. De dames zijn altijd blij als ze de mooie tafel zien met hun geschenkje bij hun werkplek.Bestand_000 (49)

We hadden heel veel voorbeeldkaarten gemaakt met de zeer veelzijdige set Climbing Orchid. Van lieflijk tot stoer en van vrolijk tot een mooie sterkte/condoleance kaart. Dat is ook altijd het moeilijkste deel van de workshop: kiezen. Dit zijn een paar van de voorbeeldkaarten:

 

De dames waren zeer enthousiast en begonnen meteen aan de door hun gekozen kaart. Aangezien de meesten al vaker zijn geweest durven ze nu ook hun eigen draai aan de kaart te geven:TOP! De eindresultaten zijn erg mooi, we zijn dan ook erg trots op onze dames.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Na eerst lekker vakantie gevierd te hebben gaan we het nieuwe seizoen weer gewoon door met de Koffie en kaart middagen. Die willen we standaard op de eerste maandag middag van de maand houden.Over de dagen van de workshops en wel of niet sávonds zijn we nog niet uit. Daar hebben we jullie hulp bij nodig: stuur ons een berichtje welke dagen en dagdelen jullie het beste uitkomen. We hoorden vaak van mensen dat ze zo graag mee hadden gedaan aan een workshop maar dan niet kunnen ivm hun werk, dus dit is je kans: laat het ons weten en dan nemen we dat mee in onze planning.

De planning sturen wij toe aan degene die aangegeven hebben mail van ons te wensen ontvangen. Wil je dit ook , stuur dan even een mailje naar ons. Het kan zijn dat je ons mailtje over de vakantie gemist hebt maar die kan dan verstopt zitten in je Spam of ongewenste reclame box. Ons email adres is : madebyinepie@gmail.com

Wij willen iedereen een hele fijne vakantie toe wensen en hopen jullie weer te zien hier of op de Faramir. Mocht je nog bestellingen willen doen , dan kan dat. Dat laten we gewoon doorgaan.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s