Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vakantie!

Zoals jullie al weten ben ik op dit moment op vakantie, lekker met de drie jongsten en Willem zitten wij op een camping in Italie.

Omdat de vooorspellingen waren : erg warm weer. Heb ik weinig knutselspullen meegenomen. Helemaal niks meenemen was geen optie, haha. Dus thuis wat gestempeld en uitgestanst van de A Little Wild set en stukken gesneden van het mooie Just Add Color DSP:just add color dsp

En natuurlijk deWatercolor Pencils met de Aquapainters meegenomen. Als ik dan even een rustmomentje nodig had ( met al die pubers om me heen) kon ik lekker zitten kleuren. En tijdens het kleuren bedenk ik dan leuke projectjes en workshops.

Bestand_000 (70)

Gisteravond zat er weer een groep van 9 pubers bij ons en dan wil ik toch even wat ME-time en niks is rustgevender dan lekker kleuren met een  koptelefoon op.

Bestand_001 (32)

Graag zie ik jullie na de vakantie weer, bij ons op de Farmir, nu lekker naar het strand.

Liefs ,Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s