Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Workshop Pizza doosje.

Vandaag hadden we de workshop met artikelen uit de nieuwe herfst/wintercatalogus.

We hadden gekozen voor het pizzadoosje gevuld met:…….4 kerstkaartjes met bijpassende envelopjes. We hebben hiervoor de set: Carols of Christmas bundel gebruikt. Erg leuk om te doen deze 3″bij 3″kaartjes. En wat fijn dat je er nu envelopjes bij kunt kopen dat maakt het helemaal af.  We hadden deze keer een middag en avond workshop met helaas maar 2 dames. Maar hun enthousiasme maakte alles goed. Ze hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn:

Wil je dit toch ook een keer maken maar kwam de dag je niet goed uit, neem dan even contact op dan plannen we een andere datum in. We zijn erg flexibel bij Madebyinepie en ook al ben je maar als enige aanwezig we laten de workshop gewoon doorgaan en heb je prive les. Kijk gauw op onze evenementen pagina voor de datums van de workshops en koffie en kaart ochtenden en graag tot ziens hier op de Faramir,

liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s