Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat kleur kan doen:

Van de week kon je hier zien wat de dames hadden gemaakt op de workshop. Zelf ben ik ook aan de gang gegaan en kwam na mijn rode variant op deze zwarte uit. Ik vind hem geweldig. En jullie? Het nieuwe  Merry Music SpecialtyDSP vind ik prachtig. Zeker in combinatie met zilver embossingpoeder. Het is iets meer werk maar dan heb je ook wat.

Heb je de workshop gemist en denk je dit is echt iets voor mij, neem dan contact op en dan plannen we gewoon een nieuwe datum in. Het is nog even tot kerst en ook om dit doosje als cadeautje te geven, is erg leuk. Al dan niet in combinatie met bv een tegoedbon van Madebyinepie voor een workshop of Stampin Up spullen.Tip voor je verlanglijst voor kerst.

Bestand_001 (40)

Fijn weekend,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:

1 antwoord

  1. Ik vind ze allebei mooi maar de zwarte als eerste

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s