Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Geslaagde workshop.

Afgelopen maandag en donderdagmiddag hadden wij de workshop Coffee Cafe/ Thee.

Het was echt een groot succes. De dames hebben echt hele mooie dingen gemaakt: supertrots op hun. Ik had deze keer zelf de beschrijving gemaakt met foto’s. Omdat er een nieuwe dame bij zou zijn en Mandy een hele drukke baan heeft leek het me beter als de gevorderde dames alleen voorruit zouden kunnen en ik meer aandacht kon geven aan de nieuweling.

Wat een fijne verrassing: deze dame bleek een natuurtalentje te zijn en ze kon  gewoon mee met de rest. Inches en ook de zo moeilijk te vinden  1/8″ en 5/8″ waren geen probleem voor haar, wat veel tijd scheelde.  Ze was erg enthousiast en komt zeker nog een keer, misschien zelfs samen met een zus: Top!

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Je ziet het: fantastische resultaten, zelfs al heb je nog nooit gestempeld. Je maakt nieuwe vrienden en kan je oude verrassen met mooie cadeautjes. Kom gauw ook een keer het uitproberen: als ik het kan, kan jij het ook. Tot ziens hier op de Faramir,

Liefs Ine

Categorieën:Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s