Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stamparatus is here!

Het heeft even geduurd maar hier is hij dan,de stempelhulp van Stampin Up: De Stamparatus. 

Wat kan je met de Stamparatus? Heel gemakkelijk stempelen met je clear en photopolymer stempels. Je hebt dan geen clear blocks nodig maar legt de stempel  op het papier, doet 1 flap naar beneden en pakt de stempel daar mee op.Flap omhoog en inkt erop doen, de flap naar beneden en je bent klaar. Vindt je de afdruk niet scherp genoeg of niet donker genoeg van kleur dan be-inkt je het nog een keer en de afdruk is perfect.Stamparatus_Metric_01

Het mooie van de Stamparatus ten opzichte van bv de Misti is dat je nog een flap hebt en beide flappen kan je losmaken dus je hebt 4(!) stempelplaten. 2,3 of 4 staps stempelen wordt nu een makkie. De sterke magneten zorgen ervoor dat je papier niet verschuift11.16.17_GIF_STAMPARATUS

Wat ook zo superfijn is is dat je de platen kunt verschuiven zodat je de plaats van je stempel verschuift en zo een stapje naar beneden of opzij kunt stempelen. De Hinge -step-technique. Wil je hier meer over weten of hoe je de Stamparatus kunt bestellen neem dan contact met ons op via madebyinepie@gmail.com

Prijs van de Stamparatus is 59,00 Euro Hij wordt pas geleverd in februari, dan hoef je hem ook pas te betalen. Ik kan haast niet wachten totdat ik hem heb,

liefs Ine

Categorieën:diverse, Stamparatus, Stampinup

Tags:, , ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Doosjes donderdag: Mini Pizza Boxes – Welkom bij Made by Inepie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s