Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stampin Blends

Vanaf 1 november zijn de nieuwe Stampin Blends verkrijgbaar bij Stampin Up en kan je ze bij ons bestellen.Ik had nog nooit met ze gewerkt. Stampin Up had al eerder alcohol markers in het assortiment, ze werden toen Blendabilities genoemd, maar ik was toen  nog geen demo. Omdat Stampin Up problemen met de stiften had hebben ze deze uit hun assortiment gehaald. Het duurde even tot ze een goede fabrikant hadden en nu zijn ze dus te koop. Ik heb 4 setjes aangeschaft om ze uit te proberen. Ieder setje bestaat uit een donkere en een lichtere kleur.

IMG_4082

Ik heb het Olifantje uit de A little Wild bundel  met de Memento ink pad Tuxedo Black  op Whisper White A4 cardstock gestempeld en daarna ingekleurd met de Smoky Slate en Pink Pirouette set. Wat opvalt is hoe makkelijk het kleuren gaat en ook het blenden ( kleuren in elkaar laten overlopen) ging makkelijk. Je kunt dus heel mooi schaduw aanbrengen wat meer diepte geeft aan de afdruk.

IMG_4084

Een setje van 2 stiften kost 11,00 euro. Je kunt ze ook per stuk kopen dan is de prijs 5,50 euro. Er is ook een complete set de: Stampin’ Blends Markers Collection, dan heb je 17 markers voor 148,50 euro. Daar zit dan ook de Color Lifter bij waarmee je de kleur lichter kunt maken ( highlights kunt aanbrengen ). Leuk kado voor de feestdagen of om bij elkaar te sparen ( bv iedere maand een stift/setje).

Stampin Blends

Wil je ze eerst een keer uitproberen neem dan contact met ons op, dan maken we een afspraak en kan je komen kleuren! Tot ziens op de Faramir,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s