Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Een kaartje

Deze foto zag ik op internet voorbij komen. En zo helemaal waar. De kaartjes die mijn man mij in onze verkeringstijd schreef, de lieve kaartjes van onze kids met mijn verjaardag of Moederdag . De zelfgemaakte Valentijns kaartjes van ook mijn bonus zonen en Willem: ik heb ze allemaal bewaard. Ze zijn mij dierbaarder dan juwelen.

Er worden helaas weinig kaarten  verstuurd terwijl juist een kaartje, zeker als je het zelf gemaakt hebt, zo’n kado is voor de ontvanger. De ontvanger voelt zich heel speciaal dat iemand de moeite heeft genomen om dit voor hem/ haar te doen.

Laatst kreeg ik een Superlief appje van een vriend van mijn oudste zoon: zo blij met de kaart die ik voor zijn 21ste verjaardag had gemaakt. Hij vond het “ de mooiste kaart die hij ooit had ontvangen” en de kaart kreeg een mooi plekje op zijn kamer. Daar wordt je als maakster toch ook super blij van!

Wil je ook een mooie kaart maken voor een speciaal iemand: iemand die bijvoorbeeld alleen zit met de kerst, ziek is, even wat aandacht kan gebruiken? Neem contact met ons op en dan plannen we een datum in. Tot ziens op de Faramir,

 

liefs Ine

Categorieën:kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s