Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Cybermonday

Misschien hebben jullie het gelezen op mijn normale facebook pagina, maar mijn oudste zoon heeft op Black friday een flinke botsing met de doelpaal gehad en zit nu in het gips. We hebben vrijdagavond tot 2.00 uur in het ziekenhuis gezeten, diagnose was eerst heel slecht: compartiment-syndroom met in het ergste geval verlies van zijn rechtervoet. Daar wordt je als 20 jarige topvoetballer niet vrolijk van en ook bij mij sloeg de grond onder mijn voeten weg. Gelukkig is een operatie hem bespaard gebleven en konden we hem zaterdag gewoon mee naar huis nemen. Wat kan er veel gebeuren in een leven en nogmaals zijn we op de feiten gedrukt dat we moeten genieten, want voor je het weet ziet je leven er heel anders uit. Ik heb van vrijdag op zaterdag nacht maar 3 uurtjes geslapen en dat merk ik nog. Voor het eerst had ik geen puf om met mijn mooie Stampin Up producten te spelen. Maar vandaag ga ik vol nieuwe moed aan de voorbereiding van ons Kerstkaarten evenement beginnen. Nog maar 2 plaatsjes vrij!

Vandaag heeft Stampin Up dus die geweldige actie van: geen verzendkosten. Scheelt toch 5,95 euro. Geldt alleen vandaag dus stuur mij gauw een mailtje met je bestelling en ik zorg dat het gratis bij jou thuis wordt bezorgd.

Liefs,Ine

 

 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s