Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Terugblik……

Moe maar voldaan kijken we terug op een vol weekend Madebyinepie. We begonnen zaterdag om 9.00uur met de facebook Hop van The Lovely Stampers. Toen om half 11 stonden de dames op de stoep voor ons Kerstkaarten Evenement. De tafels hadden we sóchtends al gereed gemaakt, met een klein kadootje voor iedere dame. ( zie de foto hier boven)

Wat een heerlijke groep enthousiaste dames, beginners en gevorderden door elkaar. En wat hebben ze hard gewerkt om de 6 kaarten en het doosje af te krijgen. Sommige dames waren zo snel dat ze 2 of 3 projecten hadden afgekregen maar voor de meesten was het eerste project voldoende.

De lunch was heerlijk en met liefde verzorgd door Willem, en ook Gert Jan hielp een handje mee: Thanks guys for the support!

Twee dames hebben al meteen gereserveerd voor volgend jaar en een andere opperde of dit ook niet met de Pasen kan. We zullen binnekort alle nieuwe datums voor 2018 gaan invullen.Hou onze blog dus in de gaten.

Hier een kleine impressie van de gemaakte projecten:

Deze diashow vereist JavaScript.

Zondag stonden we om 10.00 uur op de Kerstmarkt hier in Geldrop. Helaas begon het vreselijk te sneeuwen dus veel mensen durfden het niet aan om naar buiten te gaan.Toch een gezellige tijd gehad, wat spulletjes verkocht en genoten van de muziek van Euphonia.

IMG_4631

De terug reis was een uitdaging maar gelukkig zijn we veilig thuis gekomen: bedankt Mandy,top gedaan.

Nog maar 1 activiteit gepland staan dit jaar: 19 december kan je nog kerstkaarten komen maken van 14.00 tot 16.00 . Je bent van harte welkom hier op de Faramir.

Liefs,Ine

PS Vandaag geen verzendkosten bij iedere Stampin Up bestelling: scheelt toch 5,95. Dus mocht je nog iets vergeten zijn of te kort komen: ik help je graag! Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Categorieën:Workshop

1 antwoord

  1. Wat een geweldige kaarten hebben jullie gemaakt zeg! Ik weet zeker dat de dames het naar hun zin hebben gehad!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s