Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Kerstpost.

 

Het is gelukt: de Kerstpost is af.

We hadden gelukkig een hele voorraad kerstkaarten gemaakt. Ik had nog kerstzegels liggen van andere jaren en de nieuwe Sand zegels gekocht. Deze zijn echt stukken goedkoper. Adressen in de computer gezet en uitgeprint, en schrijven maar.

Gelukkig hoefde ik het niet alleen te doen en heeft Mandy mij enorm geholpen. En kan ik dadelijk naar de Primera en de Blokker om ze op de bus te doen.

 

IMG_4734 (1)Ons rek is helemaal leeg, hij staat klaar om weer gevuld te worden met allemaal kaarten die gemaakt ziijn met producten uit de voorjaars- en Sale-a-Bration catalogus. Hou mijn Blog in de gaten want ik zal vanaf nu regelmatig Sneak Peeks plaatsen.

Omdat helaas nog maar weinig mensen een kerstkaart sturen hoop ik dat onze kaarten mensen wat warmte schenken en kunnen ze deze in ieder geval neer zetten of ophangen, wat niet mogeljk is met appjes en digitale kerstgroeten. Ik vond het vroeger al zo leuk om al die kaarten in lange slingers op te hangen. Maar ik heb er zelf nu ook pas 4 binnen. Mis je de kerstkaarten slinger ook, schuif dan volgend jaar gezellig aan bij onze workshops en maak mensen blij met een mooie zelfgemaakte , verjaardags-, beterschaps- of kerstkaart. Je bent van harte welkom hier op de Faramir,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s