Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Love Today Planner Kit

Het nieuwe jaar betekend vaak ook tijd voor een nieuwe agenda. Ook daar heeft Stampin’ up zijn eigen kit voor die je ook nog eens kan vernieuwen met een refill kit, maar belangrijker nog je kan hem helemaal personaliseren en indelen zoals jij dit wilt!

De agenda heet: Love Today Planner kit en is te koop voor €45,00 en de navulling is verkrijgbaar voor €33,00. In de kit zitten de volgende producten die geleverd worden in een mooie stevige doos:

agenda

Zoals je kunt zien bestaat de agenda niet alleen uit een maandblad maar ook uit weekbladen die je zelf kunt invullen en beplakken met stickers of bijvoorbeeld sticky notes voor extra notities. Ook krijg je diverse tabbladen met een leuke print. Je kunt dan ook beginnen met welke maand je dan ook wilt. Het is dus niet zo dat de agenda standaard loopt van Januari tot December of bijvoorbeeld Augustus tot Juli zoals schoolagenda’s.

Bekijk onderstaande video van Stampin’ Up om te zien wat je nog meer krijgt in deze mooie kit:

Bestel je iets in de periode 3 Januari tot 31 Maart 2018 dan krijg je tevens bij een bestelling van 60 euro of 120 euro een gratis Sale-A-Bration item. Het werkt als volgt: bestel je boven de 60 euro dan krijg je 1 item uit de Sale-A-Bration catalogus waar een blauwe sticker bij staat. Bestel je meer dan 120 euro dan krijg je of 1 item uit de Sale-A-Bration catalogus met een rode sticker of 2 items met een blauwe sticker. De Sale-A-Bration catalogus vind je op mijn website (homepagina), maar is ook als papieren versie verkrijgbaar.

Wil je meer informatie of wil je een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op via madebyinepie@gmail.com of stuur ons een berichtje op onze sociale media (Facebook/Instagram/Twitter).

Liefs, Ine en Mandy

P.S.: Zaterdag 13 januari van 13:30 – 15:30 ben je welkom op Faramir 23 om samen met ons de Sale-A-Bration te vieren. Kom gezellig langs om te zien welke producten er te vinden zijn in de nieuwe Lente/Zomer catalogus en welke je kunt verdienen tijdens de Sale-A-Bration periode!

Categorieën:diverse

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s