Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Speciaal kaartje

Een van mijn beste vriendinnen was jarig geweest en daar moest natuurlijk een mooi kaartje voor gemaakt worden.

Na veel zoeken kwam ik uit bij een mede demo:  Carmen Sahadat-Morris die een heel leuk ontwerp had (klik op de blauwe letters voor een filmpje van het ontwerp). Dit heb ik ge-cased en mijn eigen draai aangegeven. Dat de Party Pandas erop moesten wist ik zeker en ballonnen natuurlijk.  In de Balloon Celebration set zit de tekst “Come ,let us sit together and drink Hot Chocolate”dus dat kwam mooi uit.
De woorden: Celebrate ,Amazing en You komen uit de Sale-a-Bration folder(Celebrate you thinlits dies) en kan je gratis krijgen bij een bestelling vanaf 120 euro. Er is ook een bijpassende stempelset: Amazing you en die krijg je al gratis bij een bestelling van 60 euro ( net zoals de Party pandas, dus wordt moeilijk kiezen).

De basis van de kaart zijn 3 enveloppen waardoor je meteen 2 vakjes hebt voor bv een kadokaart en in ons geval voor een waardebon en een klein kaartje met tekst en waar we onze namen op konden zetten.

 

Wil je ook zo’n leuk kado boekje maken of meer info over Sale-a-Bration neem dan contact met mij op : madebyinepie@gmail.com en ik help jullie graag.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s