Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Regen.

Als ik nu naar buiten kijk en de regen met bakken uit de lucht zie vallen voel ik me echt somber worden, hebben jullie dat ook?

Vandaar dat ik binnen nieuwe kussens heb gekocht in kleuren die mij meteen op vrolijken. Bermuda Bay en lemon Lime zijn echt mijn favo kleuren.

IMG_5505 (1).JPG

Wat iedereen ook op vrolijkt is het ontvangen van een kaartje, daarom heb ik nu een idee gekregen. Wil jij ook zomaar een leuk kaartje ontvangen handgemaakt door Madebyinepie stuur dan even een mailtje met je gegevens naar madebyinepie@gmail.com en laat hier even een commentaar achter dan heb jij binnenkort een leuk kaartje in je brievenbus!

Liefs Ine

ps. Mijn kaartje heb ik gemaakt met Dapper denim cardstock. Daarboven op Lemon lime. Ik heb de dies en de stempelset van Weather together gebruikt en de stempelset Beautiful You. En de ovale dies van de Stiched framelit dies. Nog wat washi tape en bling bling om het kaartje op te vrolijken.

Categorieën:kaarten

Tags:

2 antwoorden

  1. Altijd leuk om n kaartje te krijgen!! Je weet waar mn huis woont… dikke zoen Muriël

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s