Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Lekker kleuren!

Zaterdag kwamen ze binnen: de rest van mijn Stampin Blends. Ik had er al een paar maar nu is mijn hele set compleet.

Het werkt echt supermakkelijk. Je begint met de lichtste kleur en gaat er dan met de donkere overheen en dan blend je ze weer met de lichtste kleur. Dit kan je net zo vaak doen totdat jij de kleur goed vind.

Ik heb een kaartje van de Petal Passion Memories and More Card pack gebruikt. Daar zitten echt hele mooie kaartjes tussen die je kunt gebruiken bij scrap Booking maar ook leuk om als basis te gebruiken op een kaartje.

IMG_5815

Ik heb de bloemen ingekleurd met de lichte en donkere Pink Pirouette, de donkere Rich Razzleberry en de lichte en donkere Old Olive Stampin Blends.

Daarna het kaartje opgeplakt op een stuk Powder pink cardstock. De tekst komt uit de Petal Palette stempelset ( deze is ook in het Nederlands verkrijgbaar), daar heb ik wat verfspettertjes in Powder pink opgemaakt met een stempel uit de Timeless Textures set (ideaal voor achtergronden)en het geheel uitgestanst met de banner uit de Lots to Love Box framelits Dies. Dimensionals eronder en mijn makkelijke Maandag kaartje is klaar.

Stampin'Up! Petal Passion Memories& More Card Pack

Volgende week maandag is de Vieze Vingers Workshop, waarin we gaan werken met Brusho en Embossing pasta. Je kunt je hiervoor nog opgeven. We beginnen om 14.00 en eindigen om 16.00 uur. Voor meer info: madebyinepie@gmail.com.

Veel liefs, Ine

 

Categorieën:kaarten, Stampin'Blends, Stampinup

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s