Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

De Stamparatus heeft eindelijk Brabant bereikt.

Yeah eindelijk is hij er: mijn Stamparatus. En inderdaad doet hij alles wat ik gehoopt had.

Wat een geweldig ontwerp met de twee losse bladen, die je ook nog eens kunt verplaatsen. Ik heb wel stukjes washi tape om de twee magneten gedaan want ze zijn zo krachtig dat dit je helpt om ze beter vast te kunnen houden en verplaatsen.

En ik heb een stuk gridpapier op maat gesneden, zo blijft je Stamparatus schoner en kun je de lijnen gebruiken om je cardstock eventueel te markeren, mocht het verschuiven dan weet je precies waar je het terug moet plaatsen. Stampin'Up! Stamparatus

 

 

Ik heb ook een stuk windowsheet erin gelegd dan kan ik precies zien hoe de stempel op het cardstock komt en eventueel mijn stempel verplaatsen.Dus zeg maar als oefening voor het echte werk.

Ik heb mijn Stamparatus meteen uitgeprobeerd met mijn nieuwe stempelset Sweet Little Something. Een schattig konijntje wat je door 3 stempels stappen te gebruiken tot bijna  een echte foto kunt maken. Hier is de Stamparatus echt een geweldig hulpmiddel voor: 1 stempel op blad 1, 1 stempel op blad 2 en stempel 3 op de achterkant van blad 2. In no time had ik een paar perfecte afdrukjes.

Stampin'Up! Sweet Little Something

 

Op maandagmiddag 19 Maart van 14.00 tot 16.00 en op donderdagavond 22 Maart van 19.00 tot 21.00 is onze Paasworkshop en dan kan je de Stamparatus uit proberen met het konijntje. Er zijn nog wat plaatsen vrij dus schrijf je snel in om van een plekje verzekerd te zijn.

Aanstaande maandagmiddag 5 Maart is onze maandelijkse Koffie en Kaart middag van 14.00 tot 16.00 ben je weer van harte welkom hier op de Faramir,

Liefs Ine

Categorieën:diverse, koffie en kaart, Stamparatus, Stampinup, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s