Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Maandelijkse Koffie en Kaart.

We zijn de laatste maand van Sale-a-bration ingegaan. Jullie hebben dus nog maar even tijd om gebruik te maken van de geweldige aanbiedingen. Vanaf 60 euro bestellen: een gratis product. En natuurlijk de aanbieding om super voordelig in te stappen:

 

Kom gezellig in ons team

Wisten jullie trouwens dat wij geen verzendkosten rekenen bij een bestelling boven 50 euro? En dat wij direct jouw bestelling invoeren zodat je het supersnel thuis bezorgt krijgt? De mensen die vlak bij ons wonen mogen de bestelling ook zonder verzendkosten bij ons ophalen. Een extra service van Madebyinepie. Wij doen er alles aan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ons motto is dan ook “Service met een Smile“: we willen dat jullie tevreden zijn met je bestelling en de mooie producten van Stampin’Up, maar ook met een Smile hier naar buiten gaan na een gezellige workshop of Koffie en Kaart.

Vanmiddag is weer de maandelijkse Koffie en Kaart, van 14.00 tot 16.00 uur gaan we gezellig een mooie kaart maken.  Onder het kopje Evenementen vindt je alle datums van onze koffie en kaart middagen. Kijk gauw wanneer jij kan en zet het in je agenda.

Liefs, Ine

Categorieën:koffie en kaart, Stampinup

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s