Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mini album

Vaak vragen mensen aan mij op een feestje: wat doe jij nou eigenlijk. Dan vertel ik natuurlijk dat ik een onafhankelijk Demonstratrice ben van Stampin Up, en dat ik hun producten verkoop en workshops geef in kaarten maken, kadoverpakkingen en mini albums. Maar blijft lastig om in korte tijd aan te geven wat we allemaal doen.

Nu hebben wij pas geleden weer een SOL gehad op onze groep: Stamping On Line Together. Waarbij 1 demo ons de materiaal lijst geeft en later de aanwijzingen en deze keer maakten wij een minialbum van de Note Cards and Envelopes.

Tijdens het maken kwam ik opeens op het idee om er een Show album van te maken. Deze kan ik mooi in mijn tas meenemen en mensen laten Zien wat ik doe. Ik heb achterin een zakje gemaakt waar ik mijn visitekaartjes in kan stoppen, die heb ik dan meteen bij me om uit te delen.

IMG_6337

Is het schortje niet schattig? Mensen die bij mij een workshop hebben gedaan weten dat ik zo’n schort ook heb en draag. Deze komt uit de  Apron of Love bundel. 

Apron of Love Photopolymer Bundle

Een geweldige veelzijdige set. Maandag 23 april van 14.00 tot 16.00 geef ik hier een workshop mee. Kosten 10 euro en aanmelden graag op madebyinepie@gmail.com.

 

IMG_6334IMG_6336

Dit is de buiten kant van het mapje en zo zitten de kaartjes in de enveloppen geschoven in het album.

En dit zijn de kaartjes los uit het album maar ik kan natuurlijk heel makkelijk per seizoen wisselen of als er nieuwe sets zijn uitgekomen ( nog heel even wachten op de nieuwe catalogus)dit aanpassen.

Stampin'Up! Painted HarvestStampin'Up! Petal PaletteStampin'Up! Sweet Little somethingStampin'Up! Petal Palette

 

Vindt je het leuk om ook zo’n minialbum te maken maar dan bijvoorbeeld voor foto’s stuur me dan een mailtje of zet je reactie hieronder neer dan kan ik deze inplannen.

Liefs en alvast een fijn weekend,

Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Mini album

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s