Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

Aangezien het hier thuis echt stressen is met al de puberzonen en hun examens, heb ik besloten om voortaan een vast schema aan te houden:

  • Makkelijke Maandag: een eenvoudig kaartje
  • Dies Dinsdag: een project gemaakt met de Dies /Framelits
  • Wat is er over Woensdag: dan maak ik iets van de restjes
  • Doosjes Donderdag: je raadt het al dan laat ik hier een doosje zien
  • Vrije Vrijdag: dit kan van alles zijn bv minialbum, fun fold card
  • Zie Zo Zaterdag: op deze dag laat ik een filmpje zien
  • Zo gezegd Zondag: dan deel ik een mooie Quote met jullie.

Wat vinden jullie van mijn plan? Ik hoop dat ik dan beter kan voorruit werken en inplannen. Deze week ga ik samen met Willem een paar daagjes weg. We zijn woensdag al weer 10 jaar samen dus gaan we lekker naar een Musical , donderdag naar een feest van een lieve vriend die 50 wordt en vrijdag kijken we wel wat we dan nog gaan doen. Maar dan moet ik nu zorgen dat de rest vd week al is ingepland. Gelukkig heb ik dit weekend veel kunnen doen.

Okee, mijn makkelijke kaartje:

Met de nieuwe  Lovely Floral Dynamic Textured Impressions Embossing folder ( ja zeg dit maar eens 3 keer achter elkaar) uit de Gotta Have It All Bundle heb ik een stuk Whisper white cardstock ge-embossed.

IMG_6723

 

Daarna heb ik met sponsjes en de kleuren Lemom Lime Twist en Emerald Envy ( jammer dat die uit de collectie gaat)de kaart gesponst. Toen met wat water leuke spettertjes gemaakt. Nog wat kleine bloempjes uit de bijbehorende stempelset Love What You Do gestempeld en opgeplakt op een basiskaart van 15 cm bij 21 cm ( scored op 10,5 cm). In de Kleur Emerald Envy. Daarna van een restje Whisper White een banner geknipt en ook gesponst met Lemon Lime Twist. Hierop de tekst “ontzettend bedankt voor alles”uit de nieuwe Nederlandse set Puur Natuur ( nieuwe catalogus) gestempeld en met dimensionals op de kaart geplakt.

IMG_6668

Door de prachtige embossingfolder heeft dit kaartje weinig nodig en is zo klaar. Ik heb dit zelfde kaartje in een andere kleur gemaakt, maar die is voor mijn moeder voor moederdag dus kan ik deze nog niet laten zien. Op deze foto lijkt de kaart meer Dapper Denim maar het is toch echt Emerald Envy.(Zie onderstaande foto). Het idee heb ik van Jay van Mitosucrafts. Zie Share what you love.

Stampin'Up! Gotta Have it All, Share What You Love

Ja aanstaande zondag is het alweer moederdag, weet je niks om te vragen of te geven? Madebyinepie heeft mooie kadobonnen voor bv workshops of om mooie Stampin’Up! producten bij ons aan te schaffen. Het bedrag kan ik zelf invullen dus ook voor de kleine portemonnee is een kadobon een optie.

2017-09-27-PHOTO-00007839

Voor meer info: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stampinup, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s