Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag

Vanavond gaan we naar onze overburen/ vrienden. Hun dochter had vandaag haar VWO diploma uitreiking en viert vanavond meteen haar 18e verjaardag. Ze vroeg geld dus wilde ik een leuk doosje maken waar ik het geld in kon doen.

Maar toen ik in mijn kast keek zag ik daar mooie zilveren doosjes:  de Silver Mini Gable Boxes. Ik dacht daar moet ik iets leuks mee doen. Ik heb toen het doosje uit elkaar gehaald en met de mooie kleine stans van de set Detailed Floral Thinlits

Detailed Floral Thinlits Dies

uit de zijkant van het doosje de bloempjes gestanst. Maar dat was het niet helemaal wat ik wilde. Dus heb ik op een stukje Vellum van 5cm bij 10 cm met mijn Stampin’Blends wat kleuren gekrabbeld.

Stampin'Up! Stampin'Blends

Dit heb ik met Multipurpose Liquid Glue op de achterkant bevestigd: mooi effect.

Maar ik was bang dat het te donker werd en de kleuren niet echt te zien waren dus heb ik met een kleine scalloped oval stans uit de Layering Ovals Framelits Dies uit de andere zijkant een ovaal gestanst. Hier heb ik weer een stukje vellum van 5 cm bij 10 cm geplakt waar ik met zilver embossingpoeder de tekst: Happy Birthday Gorgeous( uit de set Beautiful you)op heb gemaakt.

IMG_7941

Ik werd hier heel blij van maar miste toch nog iets en heb toen een strikje gemaakt van het prachtige nieuwe Polka Dot Tulle Ribbon  in Whisper White. En daar boven op plakte ik een zilveren bloempje wat uit de stans was gekomen, eigenlijk afval dus haha. En ja toen was mijn doosje klaar. Ik stop er geld in en een lichtje op batterijen , leuk voor op haar kamer.

Stampin'Up! Beautiful You

Ik heb ook nog een keer het doosje gemaakt met blauwe Blends, zonder de andere zijkant uit te stansen en die is wel mooi maar heeft niet het wow effect van het andere doosje . Dus wie weet haal ik die weer uit elkaar en stans ik er nog een ovaal uit. De plaatsing van de bloemen stans bij het rode doosje ( iets hoger) vind ik ook mooier.

IMG_7944.JPG

Wil je meer over de gebruikte producten weten of een bestelling plaatsen ( denk ook aan het geweldige starterspakket plus 10 inktpads) mail me dan.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Dies, Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s