Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Ik ben echt een bofferd dat ik zulke lieve vriendinnen heb. In Gran Canaria heb ik dus kleinigheidjes voor de meiden gekocht. De lampjes hebben jullie al gezien en de verpakkingen, maar voor een paar andere lieve vriendinnen heb ik een echt Canarische Eilanden specialiteit meegenomen: Aloe Vera Face &  Body Cream.

Deze zijn er in verschillende uitvoeringen en hebben hele mooie gekleurde doosjes. Toen ik ze in de winkel zag liggen schoot het al door mijn hoofd: Lemon Lime Twist, Lovely Lipstick en Grapefruit Grove. Hahaha, hoezo gek van Stampin’Up!

Het Cardstock wist ik dus al en tijdens de DSP actie had ik de In Color DSP pakketjes gekocht van 2017-2019 en 2018-2020 dus dat was een Match Made in Heaven. Easy Peasy.

Nu nog het model doosje. Ik had natuurlijk met mijn Envelope Punch Board een passend doosje kunnen maken maar ik wilde iets anders. Dus gezocht op Youtube en ik kwam uit bij Sally Stampers die een : Fold Over Lid Box tutorial had.

Helaas klopte de maten niet voor mijn doosje, dus heb ik dat zelf passend gemaakt. Was nog een heel gepuzzel. Gelukkig heb ik dan nog papier liggen van andere merken waar ik dan met een gerust hart mee kan stoeien.Zonde om dat met mijn mooie Stampin’Up1 cardstock te doen. Toen mij prototype naar mijn zin was ben ik aan de gang gegaan met een van mijn nieuwe lievelingskleuren Grapefruit Grove.Ik heb hetzelfde sentiment gebruikt als bij de andere dames: “Life is Sweeter With friends Like You” uit de set Detailed With Love. De uitgestanste hoekjes heb ik met de bijpassende Pons gemaakt. Deze 2 zijn onderdeel van een groter geheel: een Suite zoals Stampin’Up! het noemt.In het onderstaande filmpje van Stampin Up laten ze alles zien van deze Delightfully Detailed Suite.

Dit was dus Grapefruit grove versie.

IMG_9268

 

En dit zijn ze alle drie , ze passen echt perfect bij de inhoud.

IMG_9267 (1)

IMG_9271 (1).JPG

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Ik ben benieuwd welke kleur jullie voorkeur heeft. In de komende tijd komt er zeker een workshop met deze Suite. Misschien zit dit doosje er ook bij. Hou onze agenda in de gaten. We zien jullie graag hier, op de Faramir.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Doosjes, Stamparatus, Stampinup, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s