Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: terugblik op de afgelopen week.

Mijn Pre-order kwam maandag binnen, heb helaas nog niet met alles kunnen spelen. Ook omdat ik nog niet in de kerststemming ben.  Zeker niet met het warme weer van de afgelopen dagen. zo blij dat het donderdag eindelijk regende! Van het mini album ben ik nu een baby versie aan het maken. Zo’n leuk en makkelijk modelletje. Ook met de Layering Letters ben ik weer bezig geweest, dat zul je hier nog wel zien. 1 kaart is nog geheim want die is voor mijn moeder die deze maand 90 hoopt te worden. Mijn vriendinnen waren erg blij met de doosjes :van de verpakking alleen werden ze al vrolijk. Twee vriendinnen moeten hun kadootje nog krijgen.Echt een win win situatie: ik vind het leuk om te maken en de ontvangers zijn blij om het te krijgen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:diverse, Over mij

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s