Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: case

Vandaag wil ik een kaartje laten zien dat ik gecased heb uit de jaarcatalogus . Deze catalogus die gevuld is met de mooie Stampin’Up! Producten is ook een geweldige bron van inspiratie.

Ik had van een klant een opdracht gekregen voor een verjaardags kaart in de kleuren wit geel en zwart. Poeh dat was echt even uit mijn comfortzone komen. Ik maak weinig kaarten in het geel. Maar ik vond het wel een leuke uitdaging en dit kaartje heb ik gemaakt met de mooie set : Darling label Punch Box. Heel eenvoudig maar het geel knalt er nu wel van af. Ik ben zeer tevreden en deze case laat duidelijk zien wat kleur doet. De klant heeft een andere kaart uitgekozen maar die laat ik pas volgende maand zien want de kaart is nog niet aan de jarige gegeven.

Stampin'Up!

 

Het kaartje was me zelf nog niet eens opgevallen want staat op de buitenkant van de catalogus. Maar mijn teamgenootje Kaylee(:https://creativewatermelon.wordpress.com/)had dit kaartje gecased en toen dacht ik : die is leuk! Dus dank je wel lieve Kaylee. Ik heb er wel mijn eigen draai aangegeven natuurlijk.

IMG_9418 (1)

Liefs Ine en Mandy

 

 

 

Categorieën:kaarten, Stampinup, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s