Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

Afgelopen vrijdag hebben Willem en ik een heerlijk dagje Golf gehad. Ons favoriete restaurant Sopranos bestaat 10 jaar en ter ere hiervan hebben Robin, Sander en Willem de Sopranos Open bedacht. We hadden prachtig weer, geweldig eten, leuke mensen en heel veel lol. Wat wil een mens nog meer?

Aangezien golf naast Stampin’Up! mijn grote hobby is heb ik vandaag voor een golf quote gekozen.

“The real test in life and in golf is not in keeping out of the rough, but in getting out after you are in.”

Vrij vertaald: de grootste test in golf en het leven is niet om uit de problemen te blijven, maar te zorgen dat je eruit komt als je er in zit.

Mijn golfbal lag niet echt lekker maar ik heb hem er gelukkig wel uitgekregen. En dan heb ik net zo’n blij en trots gevoel als bijvoorbeeld een kaartje goed gelukt is. En net als bij golf krijg ik door creatief bezig te zijn een heel ontspannen hoofd:  wat een bofferd ben ik toch met 2 van zulke pracht hobby’s.

Wil jij ook graag wat meer Me-time en lekker creatief bezig zijn neem dan contact met ons op: mail naar madebyinepie@gmail.com dan laten we jou graag kennis maken met de mooie producten van Stampin’ Up!.

Fijne zondag

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s