Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zondag Quote:

Vandaag wil ik met jullie deze mooie quote delen. Voor mij gaat dit over vriendschap: in goede en in slechte tijden blijven de echte vrienden aan je zijde!

Deze mooie bus is gemaakt door mijn lieve collegaatje Marielle Steutel. Zij is net als wij Onafhankelijk Stampin’Up! Demonstratrice. En doordat wij in hetzelfde team zitten hebben we elkaar ontmoet en is onze vriendschap ontstaan. Ik zag dat zij deze gemaakt had en omdat mijn Willem gek is van VW busjes heb ik haar gevraagd of ze deze voor zijn verjaardag wilde maken en keurig op tijd kwam het bij ons binnen. Hij is er zo blij mee en het heeft een ereplaatsje gekregen in ons huis.

IMG_0115

Marielle heeft ook een faceboek pagina Passie voor Papier zeker een kijkje waard!

Fijne zondag, het is echt een dag om binnen te blijven en te knutselen.

Liefs, Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s